Antena Căutare

„E nevinovată” Un bărbat a fost dat afară din magazin din cauza animalului de companie. Au primit o restricție pe viață

Un bărbat din Statele Unite ale Americii a fost dat afară dintr-un magazin deoarece era însoțit de un animal de companie atipic.

colaj Justin Wood, bărbat care a primit restricție pe viață din magazinele Buc-ee din cauză că a intrat cu rața sa de companie, Justin și un agent de poliție
Justin Wood a fost dat afară din magazin din cauza animalului său de companie | Youtube

Animalele de companie în prezent sunt din ce în ce mai versatile. Oamenii aleg animale din felurite specii să le fie alături în viața de zi cu zi. Tocmai de aceea, tot mai mulți comercianți își îmbânzesc regulile când vine vorba despre prietenii necuvântători ai clienților.

Citește și: După faimoasa găină, Iulia Albu a adoptat un nou animal controversat

Cu toate acestea, rămân destui oameni care nu văd cu ochi buni această temperare a restricțiilor și interzic pătrunderea în spațiile comerciale cu anumite animale de companie.

„E nevinovată” Un bărbat a fost dat afară din magazin din cauza animalului de companie

Potrivit unei surse, Justin Wood a fost dat afară dintr-un magazin din Tennessee deoarece a intrat cu rața sa de companie. Acesta obișnuiește să ia înaripata cu el chiar și în metrou și nu înțelege de ce i se impun restricții, deoarece Wrinkle este ca orice alt animal de companie.

Citește și: Persoanele care au un câine sau o pisică sunt mai fericite şi pot fi scutate de boli

Wrinkle face parte din rasa Pekin și are 3 ani. Aceasta este vedetă pe Youtube, stăpânul său având un canal intitulat seDUCKtive, cu aproximativ 3 milioane de urmăritori. Acolo este un jurnal video al lui Justin și al lui Wrinkle. Cei doi documentându-și călătoriile pe întregul teritoriu al Statelor Unite ale Americii.

Citește și: Celebra actriță care și-a clonat câinele de două ori. Câți bani ar fi scos din buzunar pentru o replică a animalului de companie

Ultima experiență a avut un final neașteptat, Justin Wood și Wrinkle fiind interziși pe viață din lanțul de magazine Buc-ee. Cu toate că Wrinkle este mai mult decât un simplu animal de companie, rața fiind un animal de terapie certficat, angajații unui magazin Buc-ee i-au cerut lui Jsutin să părăsească spațiul comercial.

Citește și: "Țeapa" luată de o româncă. A dat peste 1000 de euro pe un cățeluș de rasă, dar a avut o surpriză când i s-a spus adevărul

Bărbatul a încercat să îi spună că este un animal de terapie și a vurt să-i arate documentele care atestă acest lucru, însă angajatul i-a cerut să plece și a sunat ulterior la Poliție:

Citește și: În țara lui “se poate”, un bărbat se plimbă nestingherit cu cu șarpe uriaș pe umăr. Imaginile care au speriat oamenii

„Animalul tău, chiar dacă este considerat un animal de serviciu, trebuie să-l poți ține într-o lesa sau ceva, pentru că poate zbura peste tot”, a argumentat acesta.

După sosirea agentului, Justin a aflat că i s-a interzis accesul în orice magazin sau benzinărie care face parte din lanțul Buc-ee, iar dacă va fi prins pe proprietate va fi amendat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: S-au mutat cu un câine de la țară la oraș și animalul a început să se schimbe complet. Ce au fost nevoiți proprietarii să facă

„Wrinkle e nevinovată! Asta este, sunt milioane de magazine în lume, dar se pare că acesta nu este pentru noi”, a spus Justin.

”Părinții” lui Wrinkle sunt Justin Wood și Joyce Kung. Aceștia lucrează la circ și sunt deținătorii legali ai animalului, dar și antrenori și „cei mai buni prieteni”.

Cât costă primele cireșe apărute în piață. Un kilogram, mai scump decât un gram de aur. Românii înghit în sec și pleacă... Cum arată fetița care mănâncă sticlă și bucăți din mobilă. Mama ei a ajuns la capătul puterilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x