Antena Căutare

S-au mutat cu un câine de la țară la oraș și animalul a început să se schimbe complet. Ce au fost nevoiți proprietarii să facă

Proprietarii unui cățel au trecut prin clipe dificle când și-au dat seama că animalul de companie s-a schimbat brusc după ce au luat decizia de a se muta din locul în care a crescut în primii ani de viață. Ce s-a întâmplat.

colaj foto cu cainele si proprietarii Galerie
S-au mutat cu un câine de la țară la oraș și animalul a început să se schimbe complet. | Captură Mirror

Stăpânul unui câine se vede obligat să folosească un accent fals pentru a-i da comenzi cățelului, altfel animalul de companie nu răspunde. Acest lucru s-a întâmplat după ce a fost nevoit să se mute din locul unde a crescut în primii ani de viață cățelușul. Schimbarea în comportament este cât se poate de neobișnuită.

Cum au reușit proprietarii să se înțeleagă până la urmă cu animalul de companie

Un cățeluș Rottweiler în vârstă de șase luni a provocat mari probleme stăpânilor, deoarece răspunde doar la comenzile date cu accent nord-irlandez și nu le ascultă pe cele în limba engleză, cu accentul clasic.

Jay Shore, în vârstă de 35 de ani, și Megan King, în vârstă de 33 de ani, și-au adus noul câine - pe nume Paddy în casa lor din Merseyside în decembrie anul trecut, după ce și-a petrecut primele luni de viață în orașul natal al lui Megan, Armagh, din Irlanda de Nord. După ce s-au mutat, aceștia au observat că animalul lor de companie nu mai răspunde comenzilor primite, deși înainte de mutare nu aveau nicio problemă.

Citește și: Cataracta la câini: când trebuie făcută operația și ce presupune

Lui Jay nu i-a luat mult timp să-și dea seama care era problema. Acesta a descoperit că trebuia să-și schimbe accentul într-unul nord-irlandez. Cei doi proprietari abia după acest moment au ajuns să se înțeleagă cu animalul de companie.

Citește și: O femeie a ajuns la urgențe după ce sub pielea sa părea că se mișcă ceva. Ce a descoperit a dat fiori până și specialiștilor

Femeia povestește: "Părinții mei l-au cumpărat pentru mine, deoarece câinele meu a murit anul trecut. Am așteptat să se facă efectul vaccinurilor înainte de a-l aduce aici, așa că a fost crescut într-o casă unde se vorbea cu accent nord-irlandez. Ei l-au învățat toate comenzile de bază.

"Jay, evident, nu are accentul la care Paddy răspunde. Nu-l asculta pe Jay și nu ne puteam da seama la început. Era foarte confuz. Eu i-am înțeles confuzia. Nu răspundea și Jay s-a întrebat brusc dacă nu cumva era din cauză că era obișnuit cu accentul nord-irlandez. A fost hilar când ne-am dat seama, aproape că am făcut pe noi de râs", potrivit Mirror.com.

Megan, care lucrează ca tehnician de laborator, a declarat, de asemenea, că Jay a preluat accentul nord-irlandez de-a lungul celor șase ani de relație, dar a spus că, pentru a evita orice altă confuzie, ea și prietenul ei îl învață pe Paddy comenzi manuale.

"Să sperăm că se va obișnui cu accentul lui Jay și acum că ne-am dat seama care este problema putem lucra la ea", a spus ea.

Citește și: Creatura bizară surprinsă pe camerele de filmat din vecinătatea unui parc. Cum arată „bestia” care a băgat localnicii în sperieți

Oamenii cu o minte aparte pot vedea chipul ascuns din munți. Testul de inteligență este ratat în proporție de 90%... Iluzia optică virală pe care doar cei cu ochi de vultur o pot descoperi. Ai observat lăcusta din imagine?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x