Antena Căutare

E un caz unic în lume! Cum arată fetița de un an și jumătate care nu a pus gura vreodată pe zahăr și nici nu a gustat mâncare procesată!

O familie de englezi vegetarieni au decis ca fetița lor să crească departe de mâncarea procesată, zahăr, grăsimi și alte ispite culinare nesănătoase.

O familie de englezi vegetarieni au decis ca fetița lor să crească departe de mâncarea procesată, zahăr, grăsimi și alte ispite culinare nesănătoase.

Grace a împlinit de curând un an și jumătate și părinții ei au fost de acord să dea un interviu jurnaliștilor de la Daily Mail despre cum e să-ți ții departe fetița de tot ceea ce este nociv.

De o frumusețe de revistă, micuța are energie cât zece copilași, e activă și fericită.

Însă,...internauții nu au ezitat să îi critice. De ce? Din punctul lor de vedere, fetița e subdezvoltată și palidă...În plus, deși are 18 luni, Grace pare un bebeluș.

Grace mănâncă foarte multe legume și fructe, e pasionată de broccoli, de salate și de sucuri naturale. Părinții ei s-au confruntat toată viața cu alergii și intoleranțe alimentare.

E puțin probabil că părinții fetiței voi începe să îi dea chipsuri, înghețată, mezeluri și alte alimente care, din perspectiva nutriționiștilor, nu sunt sănătoase.

O mămică a crezut că este o glumă, când și-a văzut, pentru prima dată, fetița: "A fost un șoc. Nu am știut până cân... VIRAL. Medicii l-au anunţat că e pe moarte, aşa că a decis să îşi ceară iubita de soţie. În ziua nunţii, totul s-a schim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x