Antena Căutare

Ea e tânăra care mănâncă peste 120 de banane pe lună. Cum i s-a transformat corpul și ce a dezvăluit Katie Elizabeth Brenneman

O tânără în vârstă de 32 de ani a dezvăluit faptul că mănâncă în prezent mai bine de 120 de banane pe lună, iar dezvăluirile sale sunt surprinzătoare.

Katie Elizabeth Brenneman tinand in maini niste banane Galerie
Katie Elizabeth Brenneman consumă peste 120 de banane pe lună și a explicat în ce constă dieta sa specială | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila transformare prin care a trecut Katie Elizabeth Brenneman, o femei în vârstă de 32 de ani Mishawaka, Indiana (Statele Unite ale Americii). La un moment dat, din cauza faptului că și-a neglijat dieta, ea a ajuns să cântărească 103 kilograme.

În prezent, aceasta consumă peste 30 de banane pe săptămână (adică 120 de astfel de fructe pe lună) și ține o dietă specială, ca să slăbească. Ce a mărturisit femeia despre dieta sa specială?

O femeie care mănâncă peste 120 de banane pe lună a povestit cum i s-a transformat corpul

Katie Elizabeth Brenneman, care în prezent a ajuns să consume peste 30 de banane pe zi, s-a confruntat încă de mică cu problema kilogramelor în plus. La școală, colegii râdeau de ea fiindcă este supraponderală, iar glumele răutăcioase nu au încetat să existe și în adolescență sau chiar și mai târziu. Acesta lucru i-a afectat tinerei încrederea de sine și și-a găsit tot mai mult refugiul și confortul emoțional în mâncărurile de tip fast food sau în dulciuri.

Citește și: O femeie a mâncat doar fructe timp de 29 de ani. Cum arată azi Anne Osborne

Timpul a trecut și numărul kilogramelor în plus a crescut, până când acul cântarului a ajuns să arate 103 de kilograme.

Acesta a fost momentul în care Katie Elizabeth Brenneman a decis să își schimbe complet stilul de viață și să slăbească. Primul pas pe care a decis să îl facă a fost acela de a-și modifica dieta. A ales să devină vegană în anul 2014, dar după șapte luni a descoperit, în urma unor analize medicală, faptul că nu reușea să se hrănească îndeajuns de bine. Așa că tânăra a trecut la dieta vegetariană, care i s-a potrivit mai bine. Nu a durat mult și a revenit la veganism.

Într-o zi, aceasta a descoperit pe Instagram curentul fructarian. Pentru cei care nu știu, fructarianismul este o formă de veganism ce se limitează la consumul fructelor coapte ce provin din plante sau arbori de orice fel. Unii oameni se consideră fructarieni, chiar dacă dieta lor nu este constituită 100% din fructe.

Citește și: Marcin Polek a renunțat la 2 alimente și a slăbit 106 kilograme într-un an! Cum arată azi

Așa a ajuns femeia să consume mai bine de 30 de banane pe săptămână, adică 120 pe lună, alături de alte fructe sau semințe. După ce a reușit să slăbească 38 de kilograme, americanca se declară mai mult decât fericită și spune că această dietă în care mănâncă doar fructe i-a schimbat viața. Bananele sunt un ingredient de bază din alimentația sa zilnică, fiindcă sunt hrănitoare și au numeroase vitamine și minerale necesare corpului.

În prezent, tânăra este urmărită pe Instagram de numeroase persoane care îi admiră noul stil de viață și o laudă pentru voința de care a dat dovadă, ca să ajungă la corpul mult visat.

Sar Sarge, tânăra care susține că are un frate geamăn, deși s-au născut la doi ani distanță. Cum a fost posibil... Jessica Alves, cunoscută ca fostul „bărbat Ken”, a slăbit 25 de kilograme și face senzație cu noile sale forme. Cum arat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x