Antena Căutare

Jessica Alves, cunoscută ca fostul „bărbat Ken”, a slăbit 25 de kilograme și face senzație cu noile sale forme. Cum arată

Jessica Alves, cunoscută publicului și drept fostul „bărbat Ken”, a reușit să slăbească 25 de kilograme și face senzație pozând pe site-uri dedicate adulților. Cum arată azi cea care cândva a fost un bărbat pe nume Rodrigo?

jessica alves in masina Galerie
Jessica Alves a slăbit 25 de kilograme și face senzație cu noile sale forme | sursa foto: Profimedia

Jessica Alves are în prezent 37 de ani și este extrem de cunoscută pe Instagram, acolo unde are milioane de urmăritori din întreaga lume. Faima sa a venit mai ales după numeroasele transformări radicale prin care a trecut, cu ajutorul operațiilor estetice. După ce a reușit să slăbească 25 de kilograme, aceasta și-a recăpătat încrederea în sine și face senzație pozând nud pentru un celebru site dedicat adulților.

Cum arată azi Jessica Alves, femeia transformată din bărbatul Ken

Inițial, femeia a fost un bărbat numit Rodrigo, care a decis într-o bună zi că își dorește să semene cât mai mult cu Ken, partenerul celebrei păpușe Barbie. Ca să își vadă visul devenit realitate, omul din Brazilia a suferit mai bine de 70 de intervenții și s-a supus unor proceduri dificile, totul pentru a ajunge la fizicul dorit.

Citește și: Bărbatul Ken, devenit între timp Jessica, nu își poate găsi un partener. Ce a dezvăluit diva cu forme generoase

Deși mulți l-au considerat „nebun”, se pare că dorința sa de-a arăta precum bărbatul Ken s-a născut dintr-o traumă suferită în copilărie, atunci când copiii din jur râdeau de Rodrigo pentru faptul că are nasul mare, niște kilograme în plus sau pieptul precum cel al unei fete. Victimă a fenomenului de bullying, brazilianul și-a propus să transforme coșmarul din trecut într-un vis frumos al prezentului, devenind astfel bărbatul Ken. În scurt timp, acesta a ajuns cunoscut în toată lumea, povestea sa ajungând subiect de presă în numeroase țări.

Doar că, după un timp, Rodrigo și-a schimbat părerea și a apelat din nou la ajutorul medicilor, ca să devină femeie și astfel, după alte intervenții ce au costat sume uriașe de bani, brazilianul s-a transformat în Jessica Alves, o blondă cu forme amețitoare.

În urmă cu câteva luni, aceasta și-a făcut o operație de mărire a bustului, dar a declarat pentru presă faptul că nu este mulțumită de modul în care arată, fiindcă numeroasele tratament pe bază de hormoni femini, necesari transformării sale din bărbat în femeie, au făcut-o să se îngrașe extrem de mult.

Citește și: Jessica Alves, fostul ”bărbat Ken”, într-o ținută care lasă la vedere detaii intime despre trupul său

Iată totuși că timpul a trecut și Jessica Alves a reușit să slăbească 25 de kilograme, ajungând astfel la o siluetă de care este mult mai mulțumită decât era în trecut. La un moment dat, aceasta avea 102 kilograme.

„Mă simt mult mai încrezătoare în forțele mele. Totul este minunat, am pierdut până acum 25 de kilograme”, a mărturisit ea, potrivit celor de la dailymail.co.uk.

Și fiindcă se simte mult mai frumoasă acum, aceasta a decis să își facă un cont pe un site unde fanii plătesc bani pentru a se bucura de poze și clipuri video cu vedeta preferată. Se pare că „mișcarea” a fost una bună, căci Jessica Alves spune că acest lucru i-a schimbat viața, fiindcă nu știa cât de mulți oameni o plac. În prezent, blondina are numeroși admiratori în întreaga lume și spune că este în căutarea partenerului perfect pentru ea.

Ea e tânăra care mănâncă peste 120 de banane pe lună. Cum i s-a transformat corpul și ce a dezvăluit Katie Elizabeth Bre... Femeia care a născut patru copii în doar un an. Nu au fost cvadrupleți. Cum este posibil și ce reacție a avut soțul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x