Antena Căutare

Ea este bunicuta care la 94 de ani inca mai lucreaza!

Conform opiniei publice, Ada Hostler este cea mai batrana angajata a Marii Britanii. Femeia inca lucreaza cu norma intreaga, desi a ajuns la inaintata varsta de 94 de ani.

Stra-strabunica si-a uimit atat familia, cat si prietenii, prin avidele sale insistente de a lucra 45 de ore pe saptamana, in ciuda faptului ca si-a rupt bazinul anul trecut.

Femeia a fost administratorul Ambulatoriului Portsmouth, condus de catre fiica ei, Janet Storey (63 de ani), timp de 19 ani.

Ada Hostler lucreaza de la 8 dimineata si pana la 6 seara, 5 zile pe saptamana, si nu are niciun plan de a se pensiona. Mai mult, femeia ignora sfaturile medicilor de a renunta la slujba, desi isi poate agrava rana capatata anul trecut.

Stra-strabunica Hostler se ghideaza dupa motto-ul "Mult timp vei fi mort", si afirma ca este extrem de iritata din cauza weekend-urilor, pentru ca in aceasta perioada nu poate lucra.

Vezi si GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa / Foto: Daily Mail

VIDEO! Stewardesele au prezentat instructiunile de urgenta pe muzica de Craciun... Vezi imaginea uluitoare a Polului Nord invaluit in lumina!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x