Antena Căutare

Ea este românca plină de ambiție care a slăbit 114 kilograme! A dat dieta tuturor și a povestit cum a încăput în uniforma de liceu după 40 de ani!

Ambiţie, tărie, curaj şi răbdare! Acestea au fost ingredientele de care a avut nevoie Corina ca să treacă peste drama vieţii ei.

Ambiţie, tărie, curaj şi răbdare! Acestea au fost ingredientele de care a avut nevoie Corina ca să treacă peste drama vieţii ei.

Când nu i s-a mai dat nicio şansă de supravieţuire, femeia în vârstă de 56 de ani s-a încăpățânat să trăiască. De la 186 de kg a ajuns la 72 de kilograme! Pur și simplu, Corina a topit, dintr-un foc, 114 kg, greutatea care i-a făcut viaţa un calvar!

Acum are o siluetă de vis, ba mai mult, a încăput în uniforma de liceu! În clipul de mai jos, veți vedea și cum a reușit Corina să redevină normală.

E un exemplu demn de urmat și noi nu putem decât să o felicităm!

Cele mai spectaculoase tatuaje 3D în relief! Ai putea jura că pielea doar acoperă un costum de Spiderman sau că o iguană... Elisabeta, cea mai importantă regină a lumii, se trage din Sângeorgiu de Pădure, din inima Transilvaniei!! Stră-străbuni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x