Antena Căutare

EBOLA, prezisă în Biblie? Uite ce spune CARTEA SFÂNTĂ despre ce ne așteaptă!

O profeție de-a dreptul cutremurătoare a fost făcută de o femeie din Statele Unite, care susține că despre epidemia de Ebola s-a vorbit inclusiv în Biblie.

O profeție de-a dreptul cutremurătoare a fost făcută de o femeie din Statele Unite, care susține că despre epidemia de Ebola s-a vorbit inclusiv în Biblie.

În 1979, Sarah Menet a făcut o afirmație cât se poate de incredibilă. La momentul respectiv, nimeni nu părea să creadă spusele femeii. Ulterior, atunci când a izbucnit epidemia în diferite țări din lume, oamenii și-au amintit de vorbele femeii.

Potrivit acesteia, în Apocalipsa lui Ioan (6, 7-8) se vorbește despre izbucnirea unui boli ce va acapara toată omenirea. Un studiu realizat recent arată că dacă boala se extinde, până în 2016 ar putea exista peste 400 de milioane de morți. Dacă lucrurile vor scăpa de sub control, 5,7 miliarde de oameni ar putea să își piardă viața din cauza Ebolei.

Tot în Apocalipsa lui Ioan (15:6) se menționează „Şi au ieşit din templu cei şapte îngeri cu cele şapte boli. Pentru aceea într-o singură zi vor veni bolile peste ea: moarte şi tânguire şi foamete şi focul va arde-o de tot, căci puternic este Domnul Dumnezeu, Cel ce o judecă“.

Pare o babă de 60 de ani, dar ascunde un secret cutremurător! Nu o să ghiceşti niciodată vârsta femeii din imagini... „Trăim deja aceste VREMURI, profeția S-A ADEVERIT”! Uite ce URMEAZĂ!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x