Antena Căutare

Ei sunt frații reptilă. Vecinii lor cred că familia a fost blestemată și de aceea chipul copiilor arată diferit

O familie din Sumatra de Nord, Indonezia, trăiește cu o afecțiune rară care face ca fețele să își schimbe forma. Din cei cinci copii ai familiei Manurung, patru dintre ei trăiesc cu o afecțiune facială nediagnosticată și incredibil de rară.

colaj de imagini cu fratii reptila a caror fata s-a schimbat Galerie
O familie din Sumatra de Nord, Indonezia, trăiește cu o afecțiune rară care face ca fețele lor să își schimbe forma. Din cei șase copii ai familiei Manurung, patru dintre ei trăiesc cu o afecțiune facială nediagnosticată și incredibil de rară. | Captura Youtube/Truly

În ciuda faptului că mulți au sugerat că familia a fost blestemată, ei și-au dat seama că starea lor trebuie să fie genetică, deoarece și tatăl lor este afectat de această condiție. Familia nu a vizitat încă un medic pentru vreun diagnostic și, din cauza naturii neobișnuite a aspectului lor, a fost nevoită să se obișnuiască cu oamenii care reacţionează negativ la aspectul lor.

Ei sunt frații reptilă. Care este povestea lor

”Forma fețelor noastre s-a schimbat, dar noi acceptăm asta și trăim cu asta. În opinia mea, să cresc cu această condiție m-a făcut să mă simt inferior. Dar acum, nu mă mai simt deloc așa. (...) Forma feței mele s-a schimbat, aici e obrazul, obișnuia să fie rotund, dar acum este mai subțire în partea asta.”, a spus Surya, bărbatul, pentru Truly.

Citește și: El e bărbatul care tot crește de la vârsta de 22 de ani. Înălțimea pe care o măsoară cel care a depășit unele case din cartier

Familia lor are cinci membri, patru fete și un băiat. Doar unul dintre copii nu are această condiție, o fată. ”Obișnuiesc să mă gândesc la asta, de ce sunt atât de diferită de surorile mele și fratele. Când am crescut, am realizat că e vorba despre genele părinților noștri. Surorile și fratele meu le-au moștenit de la tatăl meu, și eu de la mama.”, spune Tiur, singura fată care are un aspect normal.

În ciuda numeroaselor recomandări, cei patru nu au dorit să consulte un medic pentru a afla mai multe despre afecțiunea care îi face să aibă un aspect diferit. Ei cred totuși că este vorba despre un sindrom genetic pentru că și tatăl tinerilor este afectat, pe când mama lor nu.

”Credem că a lor condiție nu este o problemă pentru viața de zi cu zi. Dacă le cauzează probleme, ca oboseala, ei ar trebui să meargă la doctor pentru un control. Acum, boala lor nu le afectează viețile.”, a mai spus Tiur.

Citește și: O fetiță a început să adoarmă în timpul orelor de școală și când mama a aflat motivul a fost devastată. Ce avea fiica

Tinerii au o viață normală, iar oamenii din sat s-au obișnuit cu ei. Ei spun că sunt priviți insistent doar când merg la oraș.

”Nimeni nu râde de noi. Nimeni nu ne insultă în satul nostru. Dar dacă mergem în oraș, oamenii care nu ne-am văzut vreodată, arată surprinși când apărem”, a mai explicat bărbatul.

Chiar dacă știu că sunt atât de diferiți, ei se bucură de viață și, mai nou, fac bani din TikTok. Cei patru frați și-au învins rușinea și au început să posteze în social media, acolo unde clipurile lor devin virale.

Unele dintre videoclipurile lor de pe Tiktok au strâns câteva milioane de like-uri.

Citește și: Test de inteligență rapid. Privește poza și descoperă cine este tatăl bebelușului, de fapt. Iată răspunsul

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

El e bărbatul care tot crește de la vârsta de 22 de ani. Înălțimea pe care o măsoară cel care a depășit unele case din c... Experiența de coșmar prin care a trecut o tânără. Și-a vopsit părul și l-a acoperit cu o plasă de la supermarket...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x