Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30X Factor

Ei vor trăi ca-n basme, "împreună până la adânci bătrâneți!" Cele mai STABILE cupluri de zodii

Fiecare dintre voi visăm ca basmele să devină realitate în viețile noastre, mai ales atunci când vine vorba de partener și de dragostea pentru acesta.

Fiecare dintre voi visăm ca basmele să devină realitate în viețile noastre, mai ales atunci când vine vorba de partener și de dragostea pentru acesta. Ei bine, din punct de vedere al horoscopului, astrele au câteva cupluri de zodii care sunt considerate a fi compatibile 99%.

1. Pești și Fecioară

Atunci când un sensibil întâlnește un spirit critic, echilibrul poate fi perfect. În relația lor armonia se va produce întotdeauna prin completarea reciprocă, existând însă și riscul ca, uneori, Fecioară să reușească să-l rănească pe fragilul nativ din Pești. Însă, împăcarea va fi dulce, căci Fecioara știe cel mai bine cum să readucă fericirea în cuplu. O astfel de realție va fi foarte închegată și, drept urmare, foarte greu de rupt. Voi doi nu sunteți deloc departe de basme.

2. Leu și Vărsător

Nonconformistul Vărsător, cel care are tot timpul idei rebele și năstrușnice va fi adorat de aventurierul Leu, care e mereu pus pe fapte mari. Iar atunci când Vărsătorul îi va hrăni orgoliul și mândria Leului, deja relația merge pe drumul roz al vieții. Un astfel de cuplu nu se va plicitisi niciodată împreună, căci dinamismul e la lor de cinste în activitățile lor. Iubirea lor va fi maximă atunci când se vor da într-un montagne ruse.

3. Berbec și Balanță

De ce are nevoie vulcanicul Berbecul? De tact! De cineva care să știe să-l aducă pe drumul cel bun atunci când va dori să facă lucruri necugetate. Și cine ar putea fi mai potrivit decât nativul din Balanță, un caracter calculat și întotdeauna organizat ca la carte. La ei în casa va fi armonie totală pentru că Balanța are nevoie de cineva cu spirit de decizie, de un imbold pentru a face lucruri mărețe, iar Berbecul de liniște, niciodată de cicăleală. Așa că, dacă ești Balanță și întâlnești un Berbec (sau invers), nu-l lăsa să-ți scape!

Citește și: Ha ha haa! Cum s-ar comporta ZODIILE dacă ar locui împreună

Citește și: SUNT! Top 6 zodii care schimbă partenerul de sex ca pe șosete

Recomandari