Căutare Live

El e băiatul care are o coadă lungă de 70 de centimetri! Cum arată și de ce cred părinții lui că e un zeu

Un tânăr în vârstă de 16 ani a reușit să uimească oameni din întreaga lume atunci când a dezvăluit faptul că are o coadă lungă de 70 de centimetri.

Un tânăr în vârstă de 16 ani s-a născut având o coadă

sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila pvoeste de viață a lui Deshant Adhikari în vârstă de 16 ani din Nepal. La cinci zile după ce a venit pe lume, părinții au observat că bebelușul are ceva neobișnuit pe spate. Când au privit mai atent, aceștia și-au dat seama că este vorba despre o coadă.

Cine e și cum arată băiatul care are o coadă lungă de 70 de centimetri

Deshant Adhikari, băiatul cu o coadă lungă de 70 de centimetri, a încercat timp de multă vreme să își ascundă acest „secret”. Tânărul a venit pe lume având o coaDă formată din păr, chiar în zona de jos a spatelui. Când era mic, acesta a făcut tot ce i-a stat în putință să ascundă acest defect, de teamă că cei din jur vor începe să râdă de el.

Citește și: Simțea că are dureri de burtă și a mers la spital. Când a descoperit ce are, femeii nu i-a venit să creadă. Ce a pățit

Încă de la cele mai mici vârste, părinții l-au dus la diferite spitale din Nepal și chiar din străinătate, în încercarea de-a găsi un tratament sau o soluție pentru această problemă medicală mai puțin obișnuită. Disperați, părinții au apelat chiar și la preotul locului, care a sugerat că băiatul este o reîncarnare a unui zeu. Abia atunci oamenii au început să se simtă mai bine și mai împăcați cu privire la aspectul fizic al băiatului lui.

Citește și: O fetiță de 12 ani avea dureri de cap și îi curgea nasul. Părinții au crezut că e răcită, dar medicii i-au dat un diagnostic crunt

Astăzi, Deshant Adhikari are 16 ani și a decis să nu se mai ascundă, ci să își lase coada lungă de 70 de centimetri la vedere. Adolescentul a devenit chiar protagonistul unui clip video pe YouTube și anumite imagini au făcut senzație pe TikTok. Văzând că mulți sunt fascinați de povestea lui, băiatul a început să fie mult mai încrezător în el și să nu mai considere că a avea o coadă lungă de 70 de centimetri este un defect, arată cei de la mirror.co.uk.

În prezent, părinții băiatului au încetat să mai caute leac și au decis să urmeze sfaturile preotului și să nu taie coada sau s-o pieptene, ci s-o lase fix așa cum e. Oamenii cred acum că fiul lui ar putea să fie reîncarnarea lui Hanuman, zeul maimuțelor. Povestea lui Deshant a ajuns pe internet și a devenit virală, stârnind numeroase reacții în întreaga lume.

La câte grade ar trebui să folosești mașina de spălat pentru a economisi energie electrică. Trucul care îți micșorează f... O femeie a adoptat un câine de la adăpost și în scurt timp a descoperit ce „secret” ascundea animalul, de fapt. Ce a urm...
Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x