Antena Căutare

O femeie a adoptat un câine de la adăpost și în scurt timp a descoperit ce „secret” ascundea animalul, de fapt. Ce a urmat

O femeie a decis să adopte un câine de la un adăpost, dar la scurt timp după ce l-a adus acasă a descoperit ce „secret” ascundea animalul, de fapt.

imagine cu un adapost de caini Galerie
După ce a adus câinele acasă, femeia a făcut o descoperire neașteptată | sursa foto: Shutterstock

Mare iubitoare de animale, o femeie din Statele Unite ale Americii a decis că nu vrea să dea bani și să cumpere un câjne de rasă, ci să adopte unul maidanez sau abandonat.

Așa a și făcut, însă la scurt timp după ce a adus cățelul adoptat acasă, doamna cu pricina a făcut o descoperire complet neașteptată, ce a lăsat-o fără cuvinte. Animalul ascundea un „secret” surprinzător.

O femeie a adoptat un câine de la un adăpost și l-a adus acasă, dar în scurt timp a descoperit ce „secret” ascundea animalul, de fapt

La scurt timp după întâmplare, femeia și-a luat inima în dinți și a decis să își detalieze povestea pe celebra platformă Reddit, un loc unde oameni din întreaga lume își împărtășesc experiențele. Nu a durat mult și întâmplarea ei a devenit virală, stârnind numeroase reacții în rândul internauților.

Citește și: Un bărbat a găsit pe o bancă un câine, cu un bilet lângă el. Când a citit mesajul, omul a făcut o descoperire neașteptată

„A fost salvat din Houston, Texas, dar apoi a fost mutat în Minnesota. Mi-am dat seama că știe doar limba spaniolă chiar în această dimineață, când foloseam Google Translate. Stătea jos, în holul din sufragerie. L-am chemat în limba spaniolă și a venit imediat. Nu mi-a venit să cred! Acum trebuie să învăț limba spaniola ca să îi pot da comenzi pentru a-și face nevoile sau pentru a sta”, a mărturisit stăpâna cățelului, după ce a descoperit „secretul”, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Citește și: O femeie a găsit un câine lovit pe stradă și l-a luat ca să aibă grijă de el, dar apoi a făcut o descoperire neașteptată

Totuși, nu a durat mult și femeia a încercat să îi dea comenzi în spaniolă, apoi le-a tradus în engleză. A observat că patrupedul este îndeajuns de isteț ca să învețe noua limbă, lucru ce a surprins-o în mod plăcut.

„E atât de isteț și dornic să îmi facă pe plac. De îndată ce ne-am mai apropiat, lucrurile au devenit foarte simple”, a mai completat femeia.

Mulți au fost uimiți de povestea femeii și i-au lăudat spiritul de observație și răbdarea de care a dat dovadă cu patrupedul, în timp ce alții s-au întrecut în tot felul de glume pe seama câinelui „vorbitor” de două limbi, despre care au spus că „va reuși la facultate dacă este atât de bine pregătit”. Povestea a devenit virală și a făcut rapid înconjurul lumii.

El e băiatul care are o coadă lungă de 70 de centimetri! Cum arată și de ce cred părinții lui că e un zeu... Mary Magdalene nu își mai poate închide gura din cauza buzelor injectate în exces. Cum arăta înainte de operații...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x