Antena Căutare

El e Moș Crăciun din Siria! Trece ilegal granița cu un sac de 80 de kilograme de jucării, ca puii de sirian să aibă un prieten pufos cu care să se joace când nu se aruncă bombe!

Aceasta este povestea unui bărbat care a decis că orice copil merită să zâmbească, indiferent dacă e timp de pace sau război. I se spune Moș Crăciunul Siriei.

Aceasta este povestea unui bărbat care a decis că orice copil merită să zâmbească, indiferent dacă e timp de pace sau război. I se spune Moș Crăciunul Siriei.

Alep, fostă bijuterie, actualmente o epavă ce se mai agață doar în strălucirea de altădată. Un loc uitat de lume, unde războiul este parcă o rutină.

Totuși, un bărbat a decis că și copiii contează. Așa că și-a luat rolul de Moș Crăciun, riscându-și mereu viața pentru a căra saci cu jucării pentru puii de sirieni loviți de război.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Îl cheamă Rami Adham. Are și el familie și copii acasă, dar asta nu îl oprește să își pună viața în pericol.

Răsplata lui? Zâmbete de copil. Zâmbete sincer de pui de oameni prăfuiți și năclăiți de mizeria războiului și a ruinelor.

„Sentimentul nu se compară cu nimic altceva. Cei mici zâmbesc și se simt de parcă au de acum un prieten doar al lor. Dacă tot nu putem opri bombardamentele de aici, măcar să aducem un zâmbet copiilor de aici”

Rami strânge în Finlanda jucăriile donate de alții și la fiecare două luni le duce în Siria. Cară cam 80 de kilograme. Din Finlanda ia avionul până în Turcia, apoi trece ILEGAL granița spre Siria.

După zece ore de mers pe jos cu sacul greu în spate, bărbatul ajunge în Alep. Și atunci se dă alarma, de bucurie de data aceasta: a venit Moș Crăciun cu jucăriile!

Și sute de piciorușe se încolonează răbdătoare să își primească „prietenul pufos”.

Prietenul cu care va alerga în brațe, la următorul bombardament.

A fost descoperit un nou tip de cutremur, mult mai puternic decât cele de până acum. Nu poate fi detectat de senzorii se... S-a descoperit motivul! De ce țânțarii mușcă doar anumite persoane?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x