Antena Căutare

Ele strălucesc la orice pas! Zodii care s-au născut să fie vedete

De ce Săgetătorii sunt predestinați pentru o carieră în showbiz? Poate pentru că, de la naștere au o exuberanță naturală. Nu o ascund și nu o restrâng. Această exuberanță este atât de onestă, naturală și plină de speranță încât este irezistibilă.

Ele strălucesc la orice pas! Zodii care s-au născut să fie vedete
| unica.ro

De ce Săgetătorii sunt predestinați pentru o carieră în showbiz? Poate pentru că, de la naștere au o exuberanță naturală. Nu o ascund și nu o restrâng.

Această exuberanță este atât de onestă, naturală și plină de speranță încât este irezistibilă. Săgetătorii au o o calitate extrem de utilă, sunt surzi la cuvântul “imposibil”.

Pentru ei nu există acest imposibil, totul este posibil în viața lor și poate de aceea reușesc mereu să ajungă pe o scenă, pentru că nu renunță niciodată.

O data ajunși sus, vor și mai mult și mai mult. Fiecare ștachetă pe care o ating este un pas pentru următoarea. O dată ce încep să viseze, vor ajunge să atingă acele visuri.

Fecioarele sunt și ele prezente în lumea vedetelor.

Citește mai departe pe unica.ro!

Trei prietene s-au fotografiat, în același avion, la doi ani distanță! Ce detaliu apărea în ambele fotografii: "Am ... Temperatura globală a înregistrat noi recorduri. Situația climei este alarmantă: "Totul se schimbă!", susțin e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x