Antena Căutare

„Eram grasă și am decis să slăbesc!” Dar uite ce s-a întâmplat cu modelul după ce a dat 44 de kilograme jos! Rămâi fără cuvinte!

O tânără a reușit să ajungă finalistă a concursului Miss Plus Size International, o competiție a frumuseților mai plinuțe.

O tânără a reușit să ajungă finalistă a concursului Miss Plus Size International, o competiție a frumuseților mai plinuțe.

Totuși, Eva Believer a spus că nu s-a gândit niciodată că va reuși să facă acest lucru. Tânăra s-a confruntat cu probleme serioase de greutate, fapt ce a împiedicat-o să devină actriță, solistă de operă sau chiar profesoară.

A slăbit 44 de kilograme, dar apoi s-a confruntat cu probleme de sănătate. Atunci și-a dat seama că îi place să fie supraponderală, așa că s-a îngrășat iar. Acum a devenit model plus size, fiind mândră de realizarea ei.

Toți credeau că are ȘAPTE ani, dar au rămas stupefiați când i-au văzut buletinul! „Nu pot să cred așa ceva”!... „Nu am mai văzut așa ceva în viața mea, parcă eram într-un film SF!” Uite ce a filmat un șofer pe cer (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x