Antena Căutare

Escrocherii la cazările din Croația, locul cel mai apreciat de români. Un grup de tineri a plătit peste 6.400 de euro pentru o vilă inexistentă

O vacanță de vis în Croația s-a transformat rapid într-un coșmar atunci când un grup de prieteni au avut parte de excrocheria vieții lor. Tinerii din Franța au rezervat pe site-ul de închiriere Booking.com o vilă care nu există.

O vacanță de vis în Croația s-a transformat rapid într-un coșmar atunci când un grup de prieteni, din Franța, au avut parte de excrocheria vieții lor. Tinerii au rezervat pe site-ul de închiriere Booking.com o vilă care nu există.

Peste 6.400 de euro au plătit aceștia pentru călătoria în Croația. Când au sosit, au avut o surpriză. Pe locul unde trebuia să fie vila luxoasă în care voiau să se relaxeze pentru următoarele zile au găsit doar un loc vacant.

„Ajunsă în Croația astăzi 18/08/19, vila pe care am rezervat-o și pentru care am plătit 6.420 € pentru un grup de 10 persoane, situată pe insula Hvar se dovedește a fi o escrocherie”, este mesajul pe care unul din tineri l-a postat pe rețelele de socializare.

Acești zece prieteni au încercat apoi să contacteze platforma pentru a obține informații: „După cinci ore de apel cu serviciul pentru clienți Booking, nu am primit nici un ajutor”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și nu este prima dată când oamenii sunt păcăliți pe această platformă. În anul 2017, tot în plin sezon estival, un grup de români s-au lăsat pradă anunțurilor false chiar la ei în țară. Un scandal a fost declanşat după ce zeci de români şi-au plătit vacanţe de vis la o vilă de lux din Costineşti, care, de fapt, nu există.

Acest lucru se întâmplă pentru că aceste site-uri nu verifică informaţiile furnizate de cei care-şi promovează ofertele de cazare, aşa cum fac agenţiile de turism.

Escrocii profită de sezonul vacanțelor și pun diferite anunțui false care să-i inducă pe turiști în eroare. Sunt anunțate vile și apartamente luxuase la un perț mic pentru a atrage și mai mult, iar în realitate, acestea nici nu există.

Caz asemănător cu cel al Alexandrei Măceșanu în America. Victima a fost salvată în 20 de minute VIDEO... Familia Regală a României a făcut publice noi imagini cu Regele Mihai! 21 august 1945, ziua în care fostul monarh declan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x