Antena Căutare

Esther Calixte-Bea are o trăsătură fizică neobișnuită pentru o femeie. Cum arată de la gât în jos

Esther Calixte-Bea se confruntă cu o pilozitate crescută pe tot corpul, inclusiv în zona pieptului, lucru neobișnuit pentru o femeie.

esther calixte-bea, colaj de imagini cu corpul sau pe care creste mult par Galerie
Esther Calixte-Bea se confruntă cu o pilozitate crescută pe tot corpul | Profimediaimages.ro

Deși acum își acceptă și iubește corpul, când a descoperit că este diferită față de tinerele de vârsta ei, Esther a fost devastată.

Totuși, timpul a trecut și frumoasa Esther a decis că este sătulă de ”povara grea” a urii ce și-o purta, așa că a făcut o schimbare.

Curând a renunțat la aparatul de ras și nu și-a mai ascuns decolteul sub haine.

Citește și: A nins în Ierusalim pentru prima dată în ultimii şase ani. Ce au făcut locuitorii orașului sfânt când au văzut zăpada. Video

”Nu există nicio explicație medicală pentru condiția aceasta. Sunt doar o persoană păroasă. Am aflat recent că femeile din partea tatălui meu sunt destul de păroase și este perfect normal”, a declarat ea, conform Metro Uk.

Accesează GALERIA FOTO pentru mai multe imagini cu Esther Calixte Bea.

Care ar fi motivul pentru care lui Esther Calixte-Bea îi crește mult păr pe piept

Esther provine din tribul We de pe Coasta de Fildeș, Africa și spune că: ”femeile din vremea bunicii mele erau foarte păroase și erau văzute ca fiind frumoase. Mi-a luat mult să-mi accept corpul și să mă iubesc așa cum sunt.

Citește și: Cuplul care a renunțat la joburile bine plătite ca să trăiască într-un autobuz școlar. Cum arată noua lor locuință

M-am săturat să mă simt nesigură și timidă. Este obositor să duc această povară grea și să-mi ascund părul de ceilalți. Am decis că este suficient. Am încetat să rad părul și am decis să fiu eu”.

Odată ce a renunțat la rutinele obsesive ce aveau ca rol îndepărtarea pilozității, Esther a început să se concentreze pe frumusețea sa și a încetat să lase societatea să definească termenul de frumusețe.

Accesează GALERIA FOTO pentru mai multe imagini cu Esther Calixte Bea.

”Este cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată, întrucât mă simt sexy și confortabil în propria piele. Am îndepărtat părul în mod obsesiv în perioada școlii pentru a mă asigura că nimeni nu-l va vedea.

Citește și: Lulu este cel mai bogat câine din lume. Care este povestea animalului cu o avere de 5 milioane de dolari în cont

Mă înfricoșa gândul că apar două fire de păr. Rasul și epilarea cu ceara mi-au provocat dureri mari, a fost mai multă bătaie de cap decât să merită.

Dacă femeile nu ar trebui să aibă păr, el nu ar crește. Societatea ne spune să ne epilăm. Am redefinit frumusețea pentru mine. Am decis ce este frumos pentru mine”.

Accesează GALERIA FOTO pentru mai multe imagini cu Esther Calixte Bea.

Un fotograf din Belgia a făcut poza vieții lui. Deși inițial părea o pasăre normală, descoperirea făcută a schimbat lume... Tiffany Poindexter câștigă 110.000 lire lunar din contul de OnlyFans. Ce fel de imagini postează - FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x