Antena Căutare

Există și poate fi identificat de oricine! Semnul care prevestește MOARTEA a fost descoperit

Persoanele vârstnice incapabile să identifice mirosuri simple prezintă un risc crescut de mortalitate în cinci ani, arată un studiu publicat în revista americană PLOS ONE.

Persoanele vârstnice incapabile să identifice mirosuri simple prezintă un risc crescut de mortalitate în cinci ani, arată un studiu publicat în revista americană PLOS ONE.

Cercetatorii au stabilit că 39% dintre persoanele între 57 și 85 de ani care au participat la studiu și care nu au recunoscut mirosuri simple că cele de trandafir, portocală, peste, mentă sau piele, au murit în intervalul de timp menționat, față de 19% din cele care au manifestat o pierdere moderată a mirosului și 10% din rândul celor care puteau simți normal mirosurile, notează doctorulzilei.ro.

Disfunctia olfactivă s-a dovedit un indicator de risc mai bun decât un diagnostic de insuficientă cardiacă, cancer sau boală pulmonară, arată oamenii de știință de la Universitatea din Chicago.

Numai patologiile hepatice grave constituie un indicator mai puternic al probabilității de deces în cinci ani , precizează autorii studiului, mai scrie sursa citată.

Frumoasă și...periculoasă! Heba Ali este femeia-fenomen pe care puțini bărbați au curajul s-o supere! Îți dă clasă la an... Au fost prinși cu două kilograme de cocaină în stomac pe Aeroportul Henri Coandă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x