Antena Căutare

Existența VIEȚII DE APOI a fost confirmată! Dovada este uluitoare

Ce ne așteaptă Dincolo? Mituri și religii au încercat să gaăsească răspunsul, prin viziuni dierite ale vieții de apoi. Poate știința să ne ofere o soluție definitivă a acestei întrebări?

Existența VIEȚII DE APOI a fost confirmată! Dovada este uluitoare
viata de apoi

Ce ne așteaptă Dincolo? Mituri și religii au încercat să gaăsească răspunsul, prin viziuni dierite ale vieții de apoi. Poate știința să ne ofere o soluție definitivă a acestei întrebări?

Interesul oamenilor din comunitatea științifică pentru viața de apoi a fost aprins de teoria celor 21 de grame, elaborată de Duncan MacDougall. El susținea că sufletul omului cântărește aproximativ…da, ați ghicit… 21 de grame! Astăzi, teoria este considerată de mulți cercetători ca fiind un exemplu de „pseudoștiință”.

Un secol mai târziu, o echipă britanică a făcut cel mai complex studiu al fenomenului NDE (near death experience) de până acum. Expresia defineşte fenomenele vizuale, sonore, emoţionale, etc., pe care le-au relatat cei care au prezentat semnele obiective ale morţii.

Au fost analizați mai mult de 2000 de subiecți din toate colțurile lumii. Fiecare și-a împărtășit amintirile din viața de apoi. Cei mai mulți participanți suferiseră stopuri cardiace sau stări comatoase.

Toate datele au fost înregistrate într-un jurnal numit Resuscitarea. Studiul a demonstrat că subiecții au trăit, timp de 3 minute, aceeași secvență de viziuni ale Raiului și Iadului. Acest interval este considerat a fi Limbo, granița dintre viață și moarte.

Vă lăsați sticla cu apă în mașină? Mare GREȘEALĂ! Nu bănuiți cât de periculos este... O alunecare de teren a scos la lumină „Chipul Mântuitorului”. Imaginea face înconjurul lumii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x