Antena Căutare

Face 10.000 de dolari pe săptămână cu bijuterii pentru o parte bizară a corpului. Unde ascunde diamantele pe trupul clienților

Un tânăr din Marea Britanie face și 10.000 de dolari pe zi prin realizarea unor bijuterii neobișnuite, ce sunt purtate într-o parte a corpului la care nu te-ai fi gândit.

Bijutier cu inel
Cum câștigă un tânăr 10.000 de dolari pe săptămână | Profimedia

Un tânăr din Marea Britanie, ce e cunoscut doar ca Jaye, realizează bijuterii neobișnuite. În timp ce mulți oameni preferă să poarte rubine, safire și diamante în urechi, la gât sau pe mână, Jaye le incorporează în bijuterii pentru gură.

El realizează așa-numitele ”grills”, bijuterii care pot fi purtate pe dinți, așa cum fac numeroși artiști rap din SUA.

Cum realizează tânărul bijuteriile pentru gură

Potrivit lui Jaye, un ”grill” e ca o carcasă care se montează pe dinți. ”Toate tipurile de oameni, indiferent de etnie, au venit la mine să își facă grills.”

Citește și: De ce poartă Regina Angliei mereu mănuși. Adevăratul motiv din spatele acestei alegeri

Jaye începe realizarea bijuteriilor neobișnuite cu un mulaj al dinților clientului, după care îl umple cu ghips. Cu această formă de ghips, Jaye realizează un alt mulaj, din ceară, ce, mai apoi, e transformat în metal.

”Înainte să fac bijuterii, lucrurile din viața mea nu mergeau foarte bine,” a declarat el într-un documentar realizat de canalul YouTube Truly. ”Aveam probleme, se puteau întâmpla multe lucruri.”

”Am decis că vreau să fac grills în 2017. Am un verișor care făcea grills în acea perioadă și am văzut ce făcea și am vrut să-l ajut să facă asta.”

”După ce am început să fac bijuterii, au dispărut și problemele din viața mea,” a continuat el. ”Cred că cel mai mult, într-o săptămână, am făcut 10.000 de dolari. Îți vin mulți bani în industrie, dar trebuie să înveți să gestionezi totul.”

”Am fost născut acasă, singur, doar eu și mama mea,” a continuat el. ”Sunt băiatul mamei, pentru că sunt singurul ei copil.”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Înainte să își deschidă un studio, Jaye realiza bijuteriile în propria cameră, din casa mamei sale.

Citește și: Al doilea cel mai mare diamant din istorie, de mărimea unei mingi de tenis, expus la Paris

După ce mulajul de metal al bijuteriilor e gata, Jaye îl netezește și inserează orice fel de piatră prețioasă își dorește clientul, de la diamante, la safire, rubine și smarald. Pentru fiecare bijuterie ”grill”, Jaye primește de la 600 până la 6.000 de lire sterline.

Alida Dreyer a fost părăsită de iubit fiindcă era prea grasă ca să aibă un copil! A slăbit 46 de kilograme și arată supe... Pielea Palomei Lira nu are tratament nicăieri în lume. De ce arată așa fața tinerei de 23 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x