Antena Căutare

Facebook ar putea deveni a treia țară din lume! De ce au ales albastru pentru site? Lucruri INEDITE pe care nu le știai despre rețeaua de socializare!

Astăzi se împlinesc 11 ani de la lansarea Facebook, cea mai populară rețea de socializare din întreaga lume. Pe atunci, nimeni nu își imagina cum vor evolua lucrurile.

Astăzi se împlinesc 11 ani de la lansarea Facebook, cea mai populară rețea de socializare din întreaga lume. Pe atunci, nimeni nu își imagina cum vor evolua lucrurile.

Totul a început atunci când Mark Zuckerberg și colegii săi de facultate au pus la cale crearea unei rețele sociale cu circuit închis, destinată studneților Universității Harvard. Dar succesul a dus la extinderea proiectului și în alte facultăți din Statele Unite. Din 2006, Facebook este disponibil tuturor, fapt ce a născut și numeroase controverse în țările arabe.

Peste 728 de milioane de oameni folosesc Facebook zilnic. În prezent, compania a înregistrat mai bine de 1,2 miliarde de conturi.
Există totuși și o serie de lucruri interesante, dar mai puțin cunoscute publicului. De exemplu, 600.000 de atacuri sunt înregistrate zilnic din partea hackerilor. Rețeaua știe ce site-uri ai vizitat, chiar dacă nu mai ești logat în cont.

Culoarea albastră a fost aleasă din cauza faptului că fondatorul suferă de daltonism, o boală ce îl împiedică să distingă nuanțele de roșu și de verde.

Peste 1,8 milioane de Like-uri se dau pe minut, iar utilizatorii pot opta pentru „limba piraților”. Un studiu arată că orice utilizator este la cinci persoane distanță de oricine din lume. Dacă utilizatorii rețelei s-ar reuni pentru a forma o țară, aceasta ar ocupa locul trei din lume.

Despre fondator se știu și câteva lucruri mai puțin obișnuite. De exemplu, acesta poartă în fiecare zi același tip de tricou, pentru a nu pierde timpul cu îmbrăcatul. Câinele său are peste 1,5 milioane de fani pe Facebook.

Ceva ce sigur nu știai este faptul că dacă tastezi @[4:0] într-o comentariu vei vedea că îți apare numele lui Mark Zuckerberg.

4 februarie '67: Începe construcţia primei autostrăzi din România! SUA aveau deja 66.000 kilometri! Ce planuri măreţe av... Îl usturau ochii şi s-a dus imediat la doctor, iar când au văzut ce avea în ei, medicii şi-au făcut cruce! Imagini şocan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x