Antena Căutare

Fata asta a mâncat timp de 15 ani DOAR cartofi prăjiţi! Uite cum arată acum!

Toţi mai "păcătuim" din când în când şi dăm iama într-o porţie uriaşă de cartofi prăjiţi, dar o puştoaică din Marea Britanie a întrecut măsura. Timp de 15 ani a mâncat doar asta, din cauza unei tulburări de alimentaţie.

Toţi mai "păcătuim" din când în când şi dăm iama într-o porţie uriaşă de cartofi prăjiţi, dar o puştoaică din Marea Britanie a întrecut măsura. Timp de 15 ani, nu a putut mânca nimic altceva în afară de asta.

Din cauza unei tulburări de alimentaţie ce s-a declanşat pe când avea cinci ani, Hanna Little a fost pur şi simplu îngrozită de orice fel de mâncare. Dacă mulţi dintre noi salivăm la fel de fel de prăjituri sau fripturi suculente, ei i se făcea rău doar când le privea.

De abia la 20 de ani, Hanna şi-a dat seama cât de gravă este problema ei şi a căutat ajutorul specialiştilor pentru a scăpa de coşmar. Salvarea ei a fost, în cele din urmă, hipnoza. După o şedinţă, a reuşit să-şi depăşescă frica şi, de atunci, a început să mănânce normal.

Sursa: mirror.co.uk

Creierul începe să îmbătrânească după vârsta de 24 de ani... FOTO! Ăsta e cel mai mare rechin pe care l-ai văzut vreodată!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x