Antena Căutare

Femeia abandonată într-o toaletă publică imediat după naștere face o descoperire incredibilă despre părinții ei biologici

Leah, o tânără în vârstă de 26 de ani, a fost abandonată la naștere în toaleta unui spital și nu a avut șansa să își cunoască vreodată mama. Femeia a făcut o descoperire cutremurătoare despre tatăl ei biologic.

picior de bebelus pe o paturica alba, infasat in cearceaf alb si o floare mov langa Galerie
Leah, o tânără în vârstă de 26 de ani, a fost abandonată la naștere în toaleta unui spital și nu a avut șansa să își cunoască vreodată mama. Femeia a făcut o descoperire cutremurătoare despre tatăl ei biologic. | Shutterstock

Leah, o femeie în vârstă de 26 ani, a povestit într-un documentar pentru reality show-ul Our Lives – Finding My Family, totul despre viața ei după ce a fost înfiată de o familie iubitoare. Pe când era doar un bebeluș de câteva ore, Leah a fost descoperită înfășurată într-o pătură în toaleta unui spital, în 1994, în Manchester.

Leah, în căutarea părinților după ce a fost abandonată la naștere

Chiar dacă cei care au găsit-o pe Leah au încercat să îi găsească și mama, aceasta părea că a dispărut pentru totdeauna. La vârsta de 4 luni, Leah a fost adoptată de Debbie și Andrew Greater. În prezent, la mai bine de 20 de ani de la acel moment, Leah a dorit să își caute părinții biologici, potrivit Daily Mail.

În urmă cu trei ani, Leah a făcut un test ADN și a încărcat rezultatul online, în speranță că poate așa va găsi că e compatibilă cu o altă persoană, probabil cu mama, tatăl sau frații săi, dacă ar fi avut unii. Leah a reușit să găsească compatibilitatea cu un văr de gradul 1.

Citește și: Isabella James,tânăra batjocorită inițial de colegi pentru că avea bustul prea mare, și-a luat revanșa.Cum arată după transformare

Astfel, a reușit să își cunoască bunica paternă și să afle și cine a fost tatăl ei. Se pare că cel care i-a dat viață era Lee Penney, dar acesta murise în 2014 după ce suferise un atac cerebral înainte de cea de-a 40-a aniversare a sa.

Cea mai tristă parte este că Leah și noua ei familie locuiau la doar 10 kilometri de casa regretatului ei tată.

“E bine că acum știm, dar cred că puțin cam greu de îndurat faptul că a murit. Simt că puțin cam prea târziu să îl fi descoperit”, a spus Leah cu regret în reportajul pentru BBC.

Leah, initial numită Holly de către asistentele care au descoperit-o în spital, avea aproximativ 3 zile de la naștere atunci când a fost găsită. Din cauza circumstanțelor, polițiștii care nu i-au găsit mama au crezut că aceasta fusese născută de o adolescent sau o femeie foarte tânără care nu era pregătită să aibă un copil.

Ce părere au părinții adoptivi despre gestul fetei lor

Debbie și Andrew, părinții adoptivi ai Leahei au văzut-o pe micuță la știri și, deși mai aveau un copil adoptat, și-au dorit să o adopte și pe ea.

“Am avut o viață plină de iubire. Mama și tata mereu m-au iubit. Am fost parte din familie și nu m-am simțit vreodată marginlizată. Dar este mereu ceva acolo care lipsește”, a mai spus Leah.

Citește și: Rumeysa Gelgi este cea mai înaltă femeie din lume. Tânăra provine din Turcia, are 24 de ani și o înălțime de peste 2,15 metri

Debbie și Andrew nu au oprit-o pe fiica lor adoptive atunci când ea a decis că vrea să afle cine sunt părinții ei biologici. Din contră, aceștia au încurajat-o.

“Îmi amintesc că își dorea să o caute pe mama ei încă de când era mică. Pot să înțeleg că se simțea rănită pentru că fusese abandonată”, a povestit Debbie.

“Faptul că nu știu de unde provin are un efect nefast asupra mea. Am ajuns în punctul în care îmi doresc să aflu niște răspunsuri”, a mai completat Leah. Acum Leah, în vârstă de 26 ani, este mama a doi băieței și spune că nu a încetat să o caute pe cea care i-a dat viață.

După ce bunica ei paternă i-a arătat Leahei mai multe poze cu tatăl ei, tânăra a constatat că semăna foarte mult cu el. Din nefericire, nu a reușit să afle mai multe informații despre mama ei, dar crede că relația ei și a tatălui său, Lee, a fost una secretă, de vreme ce tatăl ei provenea dintr-o familie catolică foarte credincioasă.

Rumeysa Gelgi este cea mai înaltă femeie din lume. Tânăra provine din Turcia, are 24 de ani și o înălțime de peste 2,15 ... Alena Mazanik are părul atât de lung, că "i se prind deseori insecte în el". Cum arată tânăra și cât măsoară p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x