Antena Căutare

Femeia aceasta nu s-a mai tuns de 30 de ani și părul a ajuns să aibă peste un metru lungime! Cum arată după ce stiliștii au transformat-o complet

Rolul de mamă nu este unul deloc ușor și uneori poți uita să ai grijă și de tine. Este și cazul unei femei care nu s-a mai tuns de 30 de ani! Cum arată acum femeia?

Rolul de mamă nu este unul deloc ușor și uneori poți uita să ai grijă și de tine. Este și cazul unei femei care nu s-a mai tuns de 30 de ani! Cum arată acum femeia?

Este povestea uimitoare a lui Mitsy în vârstă de 45 de ani. Femeia nu a fost niciodată o fană a schimbărilor în materie de coafuri și din acest motiv a ajuns să aibă părul mai lung de 115 centimetri.

Asta până când a intrat pe mâna unui stilist și a fost suspusă unei transformări de zile mari!

Mitsy și-a dorit o schimbare și a avut parte din plin de ea!

Tunsă ceva mai scurt, la nivelul umerilor, cu niște șuvițe rebele și un look nou, femeia a făcut senzație. Iar transformarea a fost atât de mare, încât mama lui Mitsy a fost de-a dreptul șocată, dar plăcut impresionată.

Video viral. Nu se poate aşa ceva! Ce au răspuns românii la întrebarea "Cât rezistă un om fără să facă amor?". Râzi cu lacrimi!

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi prin ce a trecut femeia. Ia în calcul și faptul că nu este deloc ușor din punct de vedere psihologic să renunți la părul lung și drept pentru a adopta un look ceva mai elegant.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Stăpânul s-a dus să vadă peste ce a dat câinele său după ce a săpat o groapă și surpriza a fost colosală!... Foto! Se plimba într-o pădure când a văzut o “pată” ciudată pe pământ. S-a apropiat şi a avut un şoc!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x