Antena Căutare

Stăpânul s-a dus să vadă peste ce a dat câinele său după ce a săpat o groapă și surpriza a fost colosală!

Un bărbat a trăit surpriza vieții sale după ce a mers să vadă peste ce a dat câinele său ce tocmai săpase în grădină.

Un bărbat a trăit surpriza vieții sale după ce a mers să vadă peste ce a dat câinele său ce tocmai săpase în grădină.

Nimeni nu se aștepta la o asemenea descoperire chiar in curtea casei sale. Câinele pe nume Kenyon a devenit într-o zi destul de agitat și a început să umble curios prin grădina stăpânilor săi.

Nu e nicio surpriză că multora dintre câini le face o deosebită plăcere pentru mirosuri noi și pentru săpat. Totuși, nimeni nu avea să anticipize faptul că animalul va da peste o descoperire colosală, desprinsă parcă dintr-un film de acțiune.

Totul s-a întâmplat în statul american Oregon, atunci când stăpânul animalului cu talent la săpat a văzut ce a găsit acesta: un tub lung și negru. L-a deschis și a avut parte de un adevărat șoc: înăuntru se afla o cantitate imensă de heroină, în valoare de 85.000 de dolari.

Viral! Mesajul unei românce pentru preotul care a venit să îi sfinţească locuinţa a uimit întreaga ţară

Imediat, bărbatul a chemat poliția și povestea a devenit cunoscută în toată lumea. Kenyon a devenit astfel celebru și subiectul este unul de interes mai ales pe diferitele rețele de socializare.

Fii atent la detalii! Ce se întâmplă dacă se repetă aceste cifre în CNP-ul tău... Femeia aceasta nu s-a mai tuns de 30 de ani și părul a ajuns să aibă peste un metru lungime! Cum arată după ce stiliștii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x