Antena Căutare

Femeia care le interzice oamenilor să se spele pe mâini îniante să îi atingă copilul. Cum explică gestul său

O tânără mamă a dezvăluit pe internet de ce le interzice oamenilor care îi ating copilul să se spele pe mâini înainte de a se juca cu el. Motivul pentru care recurge la acest gest este considerat bizar de unele persoane.

mama cu copilul in brate
O tânără mamă a dezvăluit pe internet de ce le interzice oamenilor care îi ating copilul să se spele pe mâini înainte de a se juca cu el. | shutterstock

Aceasta a explicat pe TikTok punctul ei de vedere legat de interacțiunile copilului său cu mediul exterior și cu microbii din jurul lui. Videoclipul a strâns peste 400.000 de aprecieri, dar a și stârnit zeci de reacții negative și controverse.

Motivul pentru care o tânără mamă de 22 de ani vrea ca fiul ei să fie atins cu mâinile murdare

Ea explică că le spune în mod special oamenilor să nu se spele pe mâini înainte de a-l atinge pe copilul său. Aceasta vrea ca puiul ei să ia contact cu cât mai mulți microbi, arată TheSun.

Tânăra mămică în vârstă de 22 de ani își crește copilul doar cu hrană naturală și are un stil de viață vegan, mai mult, stârnește curiozitatea oamenilor atunci când aceasta îi roagă să pună mâinile murdare pe copilul ei.

Citește și: Un bebeluș din Brazilia s-a născut cu o „coadă umană reală” de 12 centimetri. Ce explicații au oferit medicii

În timp ce majoritatea mamelor se feresc să își lase copiii să atingă tot felul de lucruri și mai ales să intre în contactul foarte mulți microbi și oameni, ea este de părere că imunitatea naturală se formează prin interacțiunea celui mic cu mediul exterior, exact așa cum este el.

Motivul pentru care aceasta roagă oamenii să îi atingă copilul cu mâinile murdare este din credința că acest lucru îi va întări sistemul imunitar copilului, exact așa cum prima atingere a celui mic cu pielea mamei este necesară imediat după naștere pentru formarea microbiomului: “Are nevoie de toate bacteriile din jurul lui”, spune aceasta, potrivit TheSun.

Citește și: Kody Brown divorțează de Christine Brown, după 25 ani împreună,dar rămâne cu celelalte 3 soții ale sale.Ce spune despre relația sa

Există multe comentarii care au susținut gestul tinerei mamei, dar și comentarii ale oamenilor care au blamat-o: “Un copil cu un sistem imunitar puternic va lupta împotriva virusului mai eficient decât un copil cu un sistem imunitar slab”, “Este o nebunie”, “Vă rog să nu lăsați oamenii să vă sărute copilul”, “Cine știe ce are pe mâini”, “Lasă-l să atingă ce vrea”.

Oamenii de la postarea tinerei mame s-au împărțit în două tabere și au pornit o discuție aprinsă pe situația ridicată de aceasta.

Citește și: Un bărbat a vrut să se bage în pat lângă iubita lui, dar când a aprins lumina a încremenit de spaimă! Ce se afla lângă femeie

Un bebeluș din Brazilia s-a născut cu o „coadă umană reală” de 12 centimetri. Ce explicații au oferit medicii... O chelneriță a primit un mesaj pe o notă de plată și a început să plângă. Ce scria pe hârtie și ce a povestit despre ace...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x