Antena Căutare

Femeia care nu își amintește nimic din ultimii 23 ani. De ce boală suferă și ce face iubitul ei în fiecare zi. "Cred că am 6 ani"

Chloe Barnard se trezește în fiecare zi crezând că ea are doar 6 ani și spune mereu despre soțul ei că, de fapt, acesta a răpit-o.

femeie in maleta verde langa geam
Chloe Barnard se trezește în fiecare zi crezând că ea are doar 6 ani și spune mereu despre soțul ei că, de fapt, acesta a răpit-o. | Shutterstock

Femeia uită la finalul fiecărei zile ce a trăit în ziua anterioară, având o memorie foarte scurtă. Pentru ea, fiecare zi e la fel pentru că trebuie să învețe din nou cine sunt persoanele din jurul său și, mai ales, cine e ea.

Femeia suferă de amnezie și se trezește adesea crezând că are doar 6 ani, că e un copil, și crede că soțul ei e un pedofil care a răpit-o. Ea nu știe cine e bărbatul lângă care se trezește, deși cei doi sunt logodiți. Chloe suferă de o boală foarte rară a creierului.

Femeia care suferă de amnezie severă

Chloe Barnard și James Cavill formează un cuplu de mai mult timp și sunt logodiți. Boala rară de care suferă o face să aibă o amnezie severă. Tânăra în vârstă de 29 ani se sperie adesea de iubitul ei, James, în vârstă de 39 ani, neștiind cine e, după ce ea își pierde memoria.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Femeia care a devenit bunică înaintea propriei sale mame. Care e explicația și cum e posibil

În 24 ore, Chloe își recapătă parțial memorie, dar James trebuie să fie mereu lângă ea să o calmeze și să îi explice ce se întâmplă. James cere mereu ajutorul părinților lui Chloe, Trish, în vârstă de 49 ani, și David, în vârstă de 56 ani, pentru a evita ca fiica lor să îl mai amenințe pe viitorul ei soț atunci când nu îl recunoaște dimineața.

Chloe, în vârstă de 29 ani, spune că nu poate să își amintească absolut nimic din anii anteriori din cauza bolii grave la creier de care suferă.

“Cred mai mereu că am 6 ani. Este de-a dreptul înspăimântător”, spune Chloe.

Citește și: Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri

Ea a povestit pentru The Sun că într-o seară, după ce s-a certat cu logodnicul ei, s-a dus să se culce și un zgomot a trezit-o. Chloe a coborât pe scări și nu recunoștea casa în care se afla, dar a spus că semăna cu cea a părinților ei.

Pe canapea, în living, era logodnicul ei cu câinele lor, dar ea nu i-a recunoscut din cauza amneziei. Atunci a țipat la James și l-a întrebat cine e și unde sunt părinții ei, pentru că știe că ea are doar 6 ani și stă cu părinții ei.

Ce anume i-a declanșat boala lui Chloe

James, iubitul lui Chloe, nu s-a panicat. A dus-o pe femeie înapoi în dormitor și s-au pus amândoi în pat. Ea a zis că el e pedofil și că are de gând să sune la poliție. Atunci Chloe a luat o cheie franceză cu care era pregătită să îl lovească dacă el s-ar fi apropiat de ea.

Citește și: Ce a putut să facă o soacră, chiar când avea grijă de nepoata ei. Nora a dezvăluit totul. Ce a urmat

Până la urmă James i-a sunat pe părinții lui Chloe iar aceștia i-au explicat totul fiicei lor. Într-o altă dimineață, tânăra s-a trezit crezând că are 16 ani. Din nou, logodnicul ei a trebuit să îi explice cine e și ce se întâmplă.

“M-am pus din nou să dorm și când m-am trezit eram bine”, a spus Chloe.

Iubitul ei a povestit că Chloe are un episod de amnezie o dată la două luni și, de regulă, amnezia apare în urma unor zile mai stresante sau din cauza lipsei de somn. Medicii, pe de altă parte, cred că boala ei rară are legătură cu un accident vascular cerebral pe care Chloe l-a suferit când avea 19 ani. Femeia a fost diagnosticată în 2018 după ce au apărut primele semne de amnezie.

Chloe îi e recunoscătoare iubitul ei James că are mereu răbdare cu ea atunci când trece prin momentele dificile.

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci roșii cu brânză! Nu te-ai fi gândit la asta... Doi bărbați au aflat că sunt căsătoriți cu aceeași femeie. Ce au descoperit cei doi la ea și cum i-a mințit femeia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x