Antena Căutare

Femeia care nu poate purta bikini din cauza posteriorului uriaș. Cum arată corpul ei după nenumărate operații extreme

Yessie nu poate purta bikini din cauza posteriorului uriaș, după ce l-a mărit de două ori și a fost nevoită să intervină pentru a îl micșora.

colaj de imagini cu yessie in salonul sau de masaj Galerie
Yessie nu poate purta bikini din cauza posteriorului uriaș, după ce l-a mărit de două ori și a fost nevoită să intervină pentru a îl micșora. | Captura Truly

Yessie are doar 29 de ani și spune că nu are nicio parte a corpului asupra căreia nu a intervenit. Și-a operat fața, și-a făcut intervenții la nivelul feței și tot vrea mai mult.

Cu toate acestea, regretă că și-a făcut al doilea lifting brazilian, aka BBL. Rezultatul nu a fost cel dorit, avea o pată roșie, gâlme și nu era pe placul ei cum arăta atunci când mergea. Spune că a fost cea mai nereușită operație făcută.

Citește și: Caz terifiant. O tânără a decis să fie eutanasiată din cauza unei boli de care mulți suferă. Ce mesaj tulburător a transmis

Femeia care nu poate purta bikini din cauza posteriorului uriaș. Cum arată corpul ei după nenumărate operații extreme

Yessie a fost nemulțumită de aspectul ei fizic, așa că a investit sume colosale în operații estetice, opt la număr. Primul lucru pe care și-a dorit să-l schimbe a fost forma nasului. De asemenea, lipsa formelor o deranja.

De atunci, a cheltuit 40.000 de dolari. ”Procedura mea favorită este primul meu lifting brazilian. Nu am spus membrilor familiei mele despre operații. Sincer, le-am spus că o să fiu plecată din oraș și m-am întors cu un BBL.”, a afirmat ea.

Înainte de operații, Yessie spune că era ”foarte micuță, cu sâni mici și fără forme”. Simțea că, indiferent cât de multe exerciții fizice făcea, nu va avea niciodată corpul dorit.

În 2016, la vârsta de 22 de ani, a mers în Mexic pentru a își face prima procedură. Și-a mințit familia și a spus că își va face doar o operație la sâni, dar a sfârșit prin a suferi o serie de intervenții chirurgicale: mărirea sănilor, o liposucție și mărire a posteriorului.

Citește și: O femeie și-a dat pantalonii jos într-un magazin și a „defilat” cu lenjeria intimă la vedere. Cineva a filmat totul

După primul BBL, tânăra a încercat să facă sport și a așteptat ca rezultatele BBL-ului să fie mai evidente, dar a fost prea nerăbdătoare și a sfârșit prin a își face un al doilea BBL un an mai târziu.

După un timp, nu a fost mulțumită de această decizie, deoarece fundul și șoldurile îi erau foarte mari, iar picioarele subțiri. A considerat că mărimea fundului nu se potrivea trupului său.

”Țoți cei dragi mie au fost foarte șocați de felul în care a ieșit”, mărturisește Yessie. Era deprimată, plângea din cauza asta și nu putea purta nici bikini. Femeia spunea că se considera ”grasă”.

De atunci, și-a micșorat posteriorul de două ori, dar tot nu a putut purta bikini timp de doi ani. După ce și-a făcut primele proceduri, Yessie declară că nu a găsit niciun loc unde să facă masaj limfatic, așa că a studiat și și-a deschis propriul salon.

”Am trecut prin multe greutăți în timpul tratamentelor post operator, acesta este unul dintre motivele pentru care le-am deschis, pentru a ajuta alte persoane aflate în aceeași situație ca mine.”, a mai declarat Yessie. Acum are trei spa-uri medicale, două în California și încă unul în Mexic.

Citește și: O femeie a spart o casă pentru a face curățenie în ea. Ce s-a întâmplat după ce a fost prinsă de polițiști

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Caz terifiant. O tânără a decis să fie eutanasiată din cauza unei boli de care mulți suferă. Ce mesaj tulburător a trans... O femeie însărcinată a descoperit că soțul ei are o aventură cu soacra. Ce secret „murdar” a ieșit la iveală despre cei ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x