Antena Căutare

Femeia care spune că arată atât de bine încât trebuie să angajeze un bodyguard pentru a nu mai fi abordată. Cum arată corpul ei

Monica Huldt, în vârstă de 37 de ani, spune că bărbații o întrerup în timp ce face sport și vrea să angajeze un bodyguard pentru a îi ține pe admiratori departe de ea. Femeia spune că este „atât de hot” încât bărbații nu se pot abține să o abordează în sala de sport.

Monica Huldt, în vârstă de 37 de ani, spune că bărbații o întrerup în timp ce face sport și vrea să angajeze un bodyguard pentru a îi ține pe admiratori departe de ea. Femeia spune că este „atât de hot” încât bărbații nu se pot abține să o abordează în sala de sport.

Profimediaimages.ro

O femeia a spus că se gândește să angajeze un bodyguard pentru a îi împiedica pe bărbați să o abordeze la sală. Aceasta susține că ”arată atât de bine” încât nici nu se poate antrena în pace, deoarece tinerii vin să-i facă avansuri.

Ea consideră că este „măgulitor” că bărbații o găsesc atrăgătoare, dar s-a săturat să evite avansurile lor la sală, acolo unde merge pentru a face sport.

Citește și: Un băiețel și-a invitat prietenii la ziua lui de naștere, dar niciun micuț nu a venit. Reacția lui a înduioșat internetul

Cum arată corpul Monicăi Huldt

Monica afirmă că atenția constantă o poate face să se simtă neliniștită din cauza faptului că a fost hărțuită sexual în trecut. De aceea, ea este dispusă să plătească banii pentru a angaja o persoană care să o protejeze de avansurile nedorite.

„Să fac sport și mișcare este foarte important pentru mine, deoarece o fac nu doar pentru sănătatea mea fizică, ci și pentru bunăstarea mea mentală. Mă abordează la sală cel puțin o dată de fiecare dată când merg și mă antrenez de cel puțin cinci ori pe săptămână, așa că poate deveni puțin epuizant.

Citește și: Când o văd, ceilalți cred că este o adolescentă, însă la vârsta ei, alte femei sunt bunici. Câți ani are de fapt

De exemplu, odată m-am uitat la telefon într-o zi și acest tip mai în vârstă a venit la mine și mi-a spus: „Nu mai încerca să-mi trimiți mesaje, nu mi-am adus telefonul”. I-am răspuns că nu îi trimiteam mesaje și apoi el m-a întrebat dacă vreau. Ma face să mă simt bine să știu că mă găsesc atrăgătoare, deoarece nu am avut cea mai bună stima de sine în copilărie – dar de cele mai multe ori vreau să fiu lăsată singură.”, a povestit femeia.

"Aș plăti cu plăcere pentru cineva care face o treabă bună și poate speria oamenii. Nici măcar nu ar trebui să facă atât de multă muncă. Doar venind cu mine la sală și la niște ședințe foto, nu aș vrea să-l am prin preajmă 24/7. Ar fi prea mult.", a mai adăugat ea, potrivit The Sun.

Citește și: Iluzie optică virală! Poți să găsești puma din această poză? Felina nu este deloc ascunsă. Iată răspunsul

Iluzie optică! Un bărbat a scăpat o agrafă de birou pe preș, tu crezi că o găsești rapid? Unde se află aceasta... Tânăra care spune că „s-a săturat” să aibă bustul atât de mare. Cu greu reușește să își găsească haine pe măsură...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Parteneri
Ciorbă de post cu ciuperci și cartofi, gustoasă și hrănitoare
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x