Antena Căutare

Femeia care vrea să-și tatueze tot corpul pentru a-și ”distruge frumusețea”. Cât de bine arăta Michela Bottin înainte

Artista Michela Bottin-Ackerman a impresionat întreaga lume cu talentul ei la tatuaje, însă a atras atenția și cu ajutorul aspectului ei neobișnuit, prin care vrea să-și ”distrugă frumusețea”.

Michela Bottin-Ackerman, interviu
Michela Bottin-Ackerman și-a umplut 95% din corp cu tatuaje | YouTube

Michela Bottin-Ackerman, din Italia, susține că 95% din corpul ei e acoperit de tatuaje și, din acestea, 75% sunt complet opace, menite să îi transforme complet corpul.

Artista susține și că nu crede că se opri vreodată din tatuaje, așa că rămâne de văzut cum va arată corpul ei modificat deja semnficativ în câțiva ani.

Michela Bottin-Ackerman a vrut să își ”distrugă frumusețea” prin modificări corporale

”Eram fata normală, care arăta bine,” a declarat Bottin într-un video despre înfățișarea ei neobișnuită, ce poate fi urmărit mai jos. ”Am ajuns așa, cum sunt acum, pentru că am vrut să distrug frumusețea aia.”

Bottin are tatuaje pe picioare, mâini, corp și față. În vârstă de 32 de ani, Bottin nu doar că și-a umplut corpul de tatuaje, dar a și apelat la câteva modificări corporale.

Ea are limba despicată, are cicatrice pe mâini și pe frunte, și-a tatuat și ochii, plus că și-a schimbat forma urechilor pentru a semăna mai mult cu cele de elf.

”Nu aveam nici măcar 18 ani atunci când mi-am făcut primul tatuaj,” a declarat Bottin. ”Mi-am tatuat un mic elf, care era pe mână, dar acum e acoperit cu negru.”

”Am început să îmi umplu corpul de negru ca o ultimă opțiune pentru a acoperi un tatuaj pe care îl aveam pe piept și m-am simțit chiar bine. Așa că am planificat o altă sesiune pentru mână, după care am avut din ce în ce mai multe.”

”Mâinile mele sunt negre, pieptul meu e negru și picioarele la fel. Spatele încă urmează să fie umplut,” a continuat ea. ”Corpul meu e acoperit în proporție de 95% de tatuaje și, acum, 75% dintre ele sunt negre.”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Motivul pentru care am devenit dependentă de acest lucru e că eram fata normală, care arăta bine. Eram mult mai slabă când eram mai tânără,” a continuat ea. ”Ochi de culoare albastră, păr închis la culoare și simțeam că oamenii sunt atrași de mine. Încercau să se apropie de mine, doar pentru că asta era de ajuns. Și asta era atât de superficial. Am mult mai multe lucruri de oferit.”

”Am ajuns așa pentru că am vrut să șterg tot, să șterg frumusețea aia,” a continuat Michela Bottin-Ackerman, ce momentan lucrează într-un studio de tatuaje din New York.

De ce au atât de multe personaje de desene doar 4 degete. Explicația la care nu te-ai fi gândit... Cum arată interiorul celei mai mari case din lume. Imagini spectaculoase din reședința de 340 milioane de dolari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x