Antena Căutare

Momentul bizar în care o mamă însărcinată pentru a doua oară își surprinde fiica de patru ani prefăcându-se că naște! Imaginile sunt virale

O fetiță de doar patru ani de zile a fost prinsă de mama ei în timp ce se pregătea să ”nască”. Întreg momentul a fost filmat, iar imaginile adorabile au ajuns pe internet. 

O fetiță de doar patru ani de zile a fost prinsă de mama ei în timp ce se pregătea să ”nască”. Întreg momentul a fost filmat, iar imaginile adorabile au ajuns pe internet.

Chirist, o femeie care este însărcinată în 14 săptămâni și care urmează să devină mamă pentru a doua oară, a făcut publice imagini emoționante cu fiica ei, de patru ani.

Mai exact, micuța, inspirată de mama ei, a îmbrăcat o rochie largă, sub care a ascuns și-a ascuns niște jucării din pluș. Ba mai mult, ea s-a întins apoi pe pat și a început să mimeze că naște.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Întreg momentul a fost surprins de mama ei, care s-a declarat extrem de emoționată.

”Tocmai am descoperit cel mai drăguț lucru. Va face asta toată ziua. Chiar iubește să aibă un ”bebeluș” în burtică, la fel ca și mama ei”, a spus femeia conform Daily Mail.

Ce a găsit o gravidă în supa de la restaurantul chinezesc: ”Te plătim ca să avortezi!”... Gestul DISPERAT pe care l-a făcut un tânăr ca să o găsească pe cea de care s-a îndrăgostit la prima vedere. Ce a urmat e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x