Fetelor, e luat și el! David Guetta, îndrăgostit până peste urechi. Cum arată „aleasa” din Cuba

 

În timpul vizitei în Franța a președintelui cubanez, Raúl Castro, la cina de gală oferită la Palatul Elysee, celebrul DJ francez David Guetta și-a făcut intrarea triumfală de mâna unei tinere cu trăsături indigene de o frumusețe răpitoare.

Cea care i-a cucerit inima este top modelul Jessica Ledon, născută la Havana, în vârstă de 23 de ani, relatează ziarul spaniol ABC.


Alți invitați precum soprana americană Barbara Hendricks, designerul Christian Louboutin și actrița belgiană Virginie Efira au fost martori ai momentului. Imaginile nu au întârziat să apară în mass-media întărind suspiciunile că, după divorțul său recent, Guetta și-a găsit o nouă regină a inimii, Jessica Ledon.

                                                                  Frumoasa iubită a lui David Guetta

Se pare că regele muzicii electronice are o relație de un an cu Ledon. Când au ajuns la Palatul Elysee, cei doi au coborât dintr-o furgonetă neagră și au pășit ferm în fața flashurilor. Ea, într-o rochie din dantelă neagră accesorizată cu o capă, Guetta, într-un costum negru sobru, zâmbind timid fotografilor.

În vara anului 2014, mass-media s-au făcut ecou al divorțului lui David Guetta de Cathy Lobé după o căsnicie de 20 de ani. Fosta soție se află în spatele succesului marelui DJ francez. După divorț, Cathy a rămas cu întreaga avere. Acum David își oferă o nouă șansă alături de Jessica Ledon, cu 25 de ani mai tânără decât el. 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe