Antena Căutare

Fetelor, vești proaste! Unul dintre cei mai frumoși artiști s-a mutat cu iubita. Ea e cu zece ani mai mare, iar el e de 100 de ori mai îndrăgostit!

Despre relația lui Liam Payne, musculosul de 22 de ani, membru al grupului One Direction, și Cheryl Cole, fosta jurata X Factor UK, cântăreața care a împlinit 32 de primăveri, s-au scris zeci de articole! Ba că se despart din cauza vârstei, ba că se iubesc nebunește. Tindem să credem că a doua variantă este cea corectă, mai ales că cei doi s-au mutat de curând împreună la Los Angeles!

Despre relația lui Liam Payne, musculosul de 22 de ani, membru al grupului One Direction, și Cheryl Cole, fosta jurata X Factor UK, cântăreața care a împlinit 32 de primăveri, s-au scris zeci de articole! Ba că se despart din cauza vârstei, ba că se iubesc nebunește. Tindem să credem că a doua variantă este cea corectă, mai ales că cei doi s-au mutat de curând împreună în Las Vegas!

Liam este îndrăgostit până în vârful urechilor! Şi nu de o zi sau de o lună, ci din decembrie anul trecut! Cheryl trăieşte o poveste de dragoste de câteva luni cu cântăreţul Liam. De altfel, artista nu a fost prea norocoasă pe plan personal. În 2015, cântăreaţa s-a despărţit de omul de afaceri Jean-Bernand Fernandez cu care s-a măritat în iulie 2014. Astfel, cea de-a doua căsnicie lua sfârșit. În trecut, ea a mai fost căsătorită cu starul lui Chelsea, Ashley Cole.

Deși între ei este o diferență de zece ani, par mai îndrăgostiți că niciodată. Le stă bine împreună, nu-i așa?

Au topit kilogramele văzând cu ochii! Ele sunt VEDETELE din România care au slăbit spectaculos! TRUCURILE LOR!... Degetul mic îți dezvăluie secretele! Toți vor afla ce fel de om ești! Ai curaj să îl arăți?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x