Antena Căutare

FOTO! 5 descoperiri subacvatice uluitoare!

Inca nu se cunosc toate minunile marilor si oceanelor. Pe zi ce trece, cercetatorii descopera noi lucruri uluitoare pe fundul apelor.

1. Raul subacvatic

Un grup de exploratori subacvatici a descoperit in golful Mexicului un rau cu maluri abrupte, copaci si frunze. Acesta arata la fel ca un rau de suprafata, doar ca se afla la o adancime de 25 de metri. Raul este un amestesc de apa sarata si hidrogen sulfurat si, fiind mai densa decat apa oceanului, se separa de acesta.

2. Groapa din Ocean

Este situata in apropierea insulelor Belize si are o adancime de 190 de metri. Aceasta groapa este ideala pentru amatorii de scuba-diving.

3. Paianjeni marini

Exista o singura specie de paianjen care traieste complet in apa. Acesta isi tese o panza sub forma de clopot cu aer de la suprafata. Paianjenul se foloseste de aceasta bula pentru a respira timp de aproape 2 zile. Dupa aceea, se intoarce la suprafata si umple iar bula cu oxigen.

4. Padurea subacvatica

Sunt, de fapt, intinderi de varec, niste alge marine extrem de mari. Acestea pot atinge inaltimi de 150 de metri.

5. Pasarile subacvatice

Pasarile Gannet sunt extrem de inteligente si ceea ce le diferentiaza de celelalte specii este ca acestea pot sa se scufunde pana la 30 de metri adancime.

Sursa / FOTO: cracked.com

FOTO! Cele mai uluitoare decoratiuni de Craciun din lume... VIDEO! O familie americana a primit "cadou" in pomul de Craciun un sarpe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x