Antena Căutare

FOTO: Are o RELAȚIE INTERZISĂ! Familia e DISPERATĂ, prietenii sunt ÎNGROZIȚI! ”Împart patul cu ei”

Ea are 21 de ani, e frumoasă și ar fi putut avea orice bărbat din lume! Ei sunt mult mai mici, dar extrem de fioroși! Trăiesc o adevărată poveste de dragoste, dar familia fetei nu este de acord cu această relație

Ea are 21 de ani, e frumoasă și ar fi putut avea orice bărbat din lume! Ei sunt mult mai mici, dar extrem de fioroși! Trăiesc o adevărată poveste de dragoste, dar familia fetei nu este de acord cu această relație.

Heather Tookey trăiește de luni bune alături de câțiva gheparzi, pe care i-a crescut încă de la naștere și alături de care a ajuns să împartă chiar și dormitorul.

Nu îi e frică în prezența lor și nici nu și-a pus vreodată problema ca animalele o pot ataca din senin sau îi pot lua viața în timpul somnului. Spune că relația dintre ei este specială, dar părinții și prietenii fetei au început să se teamă din momentul în care gheparzii au început să crească.

Această tânără a descoperit pe Facebook ce boală cumplită are! Uite cum a fost posibil așa ceva!... Orlando Bloom e geamăn cu pictorul Nicolae Grigorescu? Și de ce seamănă Putin cu puștiul din „Singur acasa”? Credeai că ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x