FOTO: Cel mai bătrân om din lume are 131 de ani şi o viaţă sentimentală împlinită! Cu cine se iubeşte bărbatul

 

Cel mai vârstnic bătrân om din lume are 131 de ani şi a fost descoperit, de curând, în Brazilia. Joao Colho de Souza a făcut furori pe reţelele de socializare, după ce autorităţile locale au făcut publice imagini cu el şi cu certificatul său de naştere.

Astfel, potrivit documentelor care au fost publicate pe Facebook de autorităşi, brazilianul este născut pe 10 martie 1884, iar cei trei copii ai săi susţin că actele sunt cât se poate de reale.

Mai mult de atât, bătrânul se poate considera un om norocos, căci are o viaţă sentimentală împlinită. Mai exact, el este căsătorit cu o femeie mai tânără ca el cu 69 de ani, cu toate că uneori are probleme de comunicare

„În unele zile este lucid, dar în altele nu îşi recunoaşte nici măcar copiii” a declarat fiica sa, Charlene Souza, potrivit Daily Mail, care a precizat, de asemenea, că obişnuieşte să consume orez, peşte şi carne.

În momentul de faţă, un japonez de 112 ani este, oficial, cel mai bătrân om de pe planetă, iar o franţuzoaică, moartă în 1997, la vârsta de 122 de ani, deţine recordul de longevitate.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe