Antena Căutare

FOTO! Cercetatorii confirma: Bigfoot exista si traieste in paduri!

Vanatorii lui Bigfoot au dat sfoara-n tara ca ei au gasit o dovada extrem de importanta, care demonstreaza ca aceasta creatura exista intr-adevar.

Expertii au descoperit copaci incovoiati intr-un mod straniu intr-o zona mai ascunsa a Rusiei, fapt ce sugereaza ca o creatura asemanatoare urangutanilor sau gorilelor isi construieste cuib acolo.

In regiunea Kemerovo, unde mai multi oameni au afirmat ca l-au vazut pe Bigfoot, s-au gasit mai multi copaci indoiti sub forma de arc.

Specialisti din Rusia, Canada, SUA si Suedia s-au intalnit la o conferinta in Moscova pentru a face schimb de informatii, inaintea expeditiei din Siberia. "Nu credem ca arborii pe care i-am descoperit in Siberia au fost incovoiati de un om sau un alt mamifer. Copaci indoiti au mai fost gasiti si in America de Nord si se potrivesc teoriei conform careia Bigfoot isi constuieste cuiburi", a declarat biologul John Bindernagel (69).

Se spune ca animalul asemanator unei maimute traieste indeosebi in padurile din America de Nord si Rusia, insa acesta a mai fost vazut si in Franta. Conform opiniei publice, o creatura similara, pe nume Yeti, traieste in muntii Himalaya.

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Sursa / Foto: The Sun

Oamenii de stiinta vor putea ajunge in centrul Pamantului, cu ajutorul unei noi tehnologii... Vine Apocalipsa? China ridica mega-structuri in mijlocul desertului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x