Antena Căutare

FOTO! Coliziune puternica intre un motociclist si un pescarus

Un pilot care participa la sesiunea de calificari pentru o competitie de motociclism a fost izbit in plin de un pescarus.

Ian Hutchinson conducea motocicleta cu 273 de kilometri pe ora in momentul in care pasrea care zbura la joasa altitudine a lovit parbrizul. Acesta s-a spart complet, iar cioburile de sticla s-au indreptat catre pilotul care s-a ferit cat a putut pentru a nu intra in coliziune directa cu pescarusul.

Pilotul motocicletei Yamaha de 1.000 de centimetri cubi nu a fost ranit in urma incidentului. Pasarea insa a suferit rani grave la nivelul unei aripi si a fost transportata la un spital veterinar.

La momentul impactului, Ian Hutchinson participa la sesiunea de calificari pentru cursa o cursa de Superbike organizata pe insula britanica Isle of Man. Potrivit Daily Mail, barbatul s-a calificat pe locul 17 in ciuda evenimentului neplacut care a avut loc.

Cursa la care a participat ulterior se diferentiaza de celelalte concursuri de motociclism prin faptul ca vehiculele pe doua roti nu sunt standard, ci au performante imbunatatite special pentru competitii.

Foto: pnwriders.com

Ziua Mondiala Antifumat - cat de daunator este tutunul... VIDEO! Florida: O veverita a oprit un tren intr-un parc de distractii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x