Antena Căutare

FOTO: Drumul de la striptease la coroana regală! Cum a ajuns o dansatoare la bară să fie numită Prinţesa Sofia

Cine spunea că povestea Cenuşăresei nu este adevărată?! Ei bine, în 2015, în una dintre cele mai civilizate ţări ale lumii, un basm clasic a devenit realitate. Prinţul Carl Philip, fiul cel mic al regelui suedez, s-a căsătorit cu fostul model Sofia Hellqvist.

FOTO: Drumul de la striptease la coroana regală! Cum a ajuns o dansatoare la bară să fie numită Prinţesa Sofia Galerie
Sofia Hellqvist, în urmă cu câţiva ani

Cine spunea că povestea Cenuşăresei nu este adevărată?! Ei bine, în 2015, în una dintre cele mai civilizate ţări ale lumii, un basm clasic a devenit realitate. Prinţul Carl Philip, fiul cel mic al regelui suedez, s-a căsătorit cu fostul model Sofia Hellqvist.


Cine e Sofia Hellqvist?


Are 30 de ani, se trage dintr-o familie obişnuită şi este clar că deasupra ei stă o stea norocoasă. Avea 20 de primăveri când a pozat în costum de baie în revista suedeză “Slitz”, fiind acoperită doar de un şarpe. Îşi dorea cu ardoare să devină cunoscută, să se “bronzeze” în lumina reflectoarelor. Pentru asta, Sofia a defilat pe podiumul de modă, a dansat în baruri de noapte şi a lucrat ca ospătar.


Încet, încet, drumul ei în televiziune a început să prindă contur. Datorită pictorialului a primit un rol în reality show-ul “Paradise Hotel”, o emisiune controversată, filmată în hoteluri de lux, în zone tropicale.

Sărbătoare mare în familia regală a Belgiei! Prinţul Amedeo s-a căsătorit cu aleasa inimii


În 2005, Sofia Hellqvist s-a mutat în New York, a renunţat la viaţa tumultoasă şi s-a decis că e momentul să se concentreze pe educaţie. A început să studieze la “Institute of English and Business” şi şi-a deschis un centru de yoga.


Cum a început relaţia dintre bărbatul cu sânge albastru şi “diva” pictorialelor sexy?


Prinţul Carl Philip şi Sofia Hellqvist s-au cunoscut la începutul lui 2010, într-un bar de noapte din Stockholm, făcându-şi publică relaţia după o scurtă perioadă. Şi ce dacă trecutul ei nu era prea “roz”? Nu au lăsat pe nimeni şi nimic să stea în calea relaţiei lor.

Şi-au anunţat logodna patru ani mai târziu, iar pe 13 iunie 2015 s-au căsătorit. În mod oficial, au devenit Ducele şi Ducesa de Värmland.



Ceremonia religioasă a avut loc în capela oficială a Palatului Regal al Suediei, sâmbătă, începând cu ora 16.30 (17.30, ora României). La marele eveniment au participat, alături de părinţii prinţului Carl Philip, regele Carl Gustaf al XVI-lea şi regina Silvia ai Suediei, reprezentanţi ai mai multor familii regale din lume, între care regina Sonja a Norvegiei, regina Margrethe II a Danemarcei, regina Maxima a Olandei, regina Mathilde a Belgiei şi prinţesa Hisako Takamado a Japoniei.

Prințesa blestemată a României! S-a iubit cu prințul, l-a nenorocit pe George Enescu și apoi s-a iubit cu Lipatti


Carl Philip, în vârstă de 36 de ani, este al treilea în ordinea succesiunii la tronul suedez. El este al doilea dintre cei trei copii ai regelui Carl al XVI-lea Gustaf al Suediei și ai reginei Silvia și singurul fiu. Regele Carl Gustav și regina Sofia mai au două fete — Victoria, prințesă a Suediei, și prințesa Madeleine.


În 2008, prinţul suedez a ocupat al nouălea loc în Topul 20 al celor mai frumoşi bărbaţi din familiile regale europene, alcătuit de revista Forbes.

Sofia Hellqvist - ATUNCI ŞI ACUM... Spectaculoasă transformare!

Jobul de VIS! O companie te plătește să faci ASTA, deși pare un lucru aparent BANAL! Orice femeie și-ar lăsa acum jobul ... „Buze de cenușăreasă”, trendul ce le face pe tinerele din toată lumea să își injecteze ASTA în față! Uite ce se întâmplă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x