Căutare Live

FOTO: L-au găsit mai mult MORT decât VIU, dar au reușit IMPOSIBILUL! Calul acesta sigur te va EMOȚIONA

O cheamă Polly și a fost lăsată să moară de stăpânii ei. Întins, fără forță, animalul se pregătea să părăsească această viață, dar soarta i-a mai dat o șansă

O cheamă Polly și a fost lăsată să moară de stăpânii ei. Întins, fără forță, animalul se pregătea să părăsească această viață, dar soarta i-a mai dat o șansă.

A fost văzut de membrii unei organizații de salvare a animalelor, care au reușit imposibilul. După mai multe luni de luptă, Polly nu doar că a reușit să învingă moartea, dar a devenit unul dintre cele mai frumoase exemplare pe care le-ai văzut vreodată.

E o poveste de viață emoționantă!

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri