Antena Căutare

FOTO! O fantoma, filmata de un turist britanic in vacanta

Un turist britanic a avut parte de o primire de gheata intr-o excursie pe versantii galezi - a surprins o fantoma intr-o filmare video din vacanta, conform Daily Mail.

Cand Paul Feehan s-a intors din vacanta si a vazut filmarea, a crezut ca are parte de cea mai mare surpriza supranaturala din viata sa.

In timpul unei excursii in Tara Galilor, dezvoltatorul imobiliar din Manchester a ales o zona langa un lac pentru a se putea relaxa departe de forfota oraselor.

"Sunt absolut convins ca locul era pustiu cand am filmat si nu gasesc nici o explicatie pentru ceea ce vad in video. Era complet pustiu", a spus acesta.

"Calculand in functie de locul in care am stat eu, fantoma ar trebuie sa se fi aflat la 15 metri in spatele meu. In plus, nu am auzit nimic care sa indice ca cineva este in spatele meu. Cand am vazut filmarea am fost socat si am inceput sa caut astfel de intamplari pe internet", a mai spus acesta.

In opinia englezului fantoma era o femeie ce purta o rochie folk galeza.


Foto: Daily Mail

6 luni de lumina solara, captate intr-o singura imagine... Nume romanesti pentru craterele de pe Luna, Mercur si Venus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x