Antena Căutare

FOTO! Pisicile "imbracate" in felii de paine: Noul trend pe Facebook

Un grup de Facebook dedicat pisicilor a creat un nou trend pe Internet: "imbracatul" pisicilor cu felii de paine, scrie Daily Mail.

Pagina de socializare, intitulata "Cum sa iti imbraci pisica in paine, pentru ca oamenii sa creada ca e un sandvis mergator" a strans de la infiintare mai mult de 10000 de fani.

Site-ul ii incurajeaza pe sustinatori sa incarce fotografii cu activitatile cotidiene ale pisicilor "asortate" cu felii de paine.

Miscarea a luat o amploare si mai mare dupa ce cunoscutul blog Gawker a atras atentia ca mai toti oamenii vorbesc despre imbracarea pisicilor cu paine.

Fenomenul nu mai este deloc unul local, iubitorii de pisici din intreaga lume incarcand poze cu propriile pisica inconjurate de felii de paine.

Daily Mail ofera chiar si sfaturi pentru cei care vor sa-si imbrace pisicile in paine. Trebuie aleasa o felie de toast, de preferinta moala pentru comfortul pisicii, apoi facuta o gaura in mijlocul feliei si introdus capul felinei prin aceasta.

Vezi mai jos mai multe imagini!


Foto: Facebook.com

VIDEO! O femeie de serviciu face curat "in direct" in timp ce se prezinta stirile... A castigat 2,5 milioane de dolari pana la 21 de ani si i-a pierdut in 12 luni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x