Antena Căutare

FOTO! Top 5 mirese arestate in ziua nuntii!

Nunta este un eveniment special si extrem de emotionant pentru miri. De aceea, unele mirese se straduiesc ca totul sa iasa perfect. Totusi, unele evenimente neasteptate pot strica intreaga ceremonie! Iata un top 10 al mireselor arestate in ziua nuntii!

1. Tammy Lee Hinton, in varsta de 53 de ani, din Michigan, Statele Unite ale Americii a fost arestata de politie chiar in momentul in care pasea spre altar. Aceasta a fost acuzata de jaf. Mireasa a fost dusa la sectie, iar dupa cateva ore s-a intors la petrecere.

2. In timpul unei nunti din Arizona, Statele Unite ale Americii, invitatii au inceput sa se incaiere. Cand politia a ajuns la locul faptei, a incercat sa ii linisteasca folosind spray cu piper. Mireasa Angela Davito s-a enervat si l-a lovit pe un politist. Aceasta a fost luata la sectie.

3. Teresa Brown, in varsta de 33 de ani, din Marea Britanie, a fost arestata pentru ca si-a atacat proaspatul sot, Mark Allerton, cu un pantof cu toc cui. Aparent, cei doi au inceput o cearta infernala inainte de receptie. Mirele a iesit din camera de hotel cu fata plina de sange. Politia a arestat-o pe mireasa violenta.

4. Doua lesbiene au fost arestate in timpul nuntii lor din Marea Britanie. Femeile s-au imbatat si s-au dezbracat. Paznicul localului a incercat sa le opreasca, insa acestea s-au enervat si l-au atacat pe barbat. Politia a sosit imediat la fata locului si le-a arestat pe lesbiene.

5. Bernadette Besario din Florida, Statele Unite ale Americii, a fost arestat pentru ca si-a muscat sotul in noaptea nuntii. Dupa ceremonie, cei doi s-au dus sa petreaca intr-un club. Se pare ca mireasa a inceput sa danseze cu un alt barbat, starnind gelozia proaspatului sot. Cand s-au intors acasa, femeia l-a stropit cu apa in ochi si l-a muscat violent.

Vezi cine sunt infractoarele in GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa / FOTO: thefrisky.com

Trei frati din Italia au facut atac de cord in aceeasi zi... Puii de testoase comunica intre ei, inainte de eclozare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x