Antena Căutare

FOTO! Traumele razboiului, reflectate in ochii militarilor

Participarea la razboi ii lasa pe soldati cu traume psihologice, dar le schimba si infatisarea chipului, facandu-i sa para mult mai duri sau mai batrani.

La aceste concluzii a ajuns Claire Felicie, o fotografa din Olanda, care a facut portretele a 20 de militari inainte sa plece in Afganistan, in timpul luptelor si la reintoarcerea in tara.

A comparat cele trei fotografii facute fiecarui soldat si a constatat ca dupa ce si-au terminat misunea, acestia au privirile mai indarjite si evita contactul direct cu ceilalti.

Dupa cum relateaza Daily Mail, toti cei 20 de militari considerau ca nu s-au schimbat deloc dupa experienta razboiului si la fel a crezut si Claire Felicie. Nu a observat schimbarile de pe chipul lor decat dupa ce a analizat fotografiile pe care le facuse. Fiecare soldat s-a schimbat in felul lui. Unii au acum o privire mult mai infricosatoare, iar altii arata pur si simplu mai batrani decat sunt.

Foto: Claire Felicie

Vezi fotografia de pe Facebook care a bagat un tata la inchisoare!... Afla cum si-au petrecut romanii Craciunul in Primul Razboi Mondial!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x