Antena Căutare

FOTO! Uimitor! Superman exista si este filipinez!

E o pasare? E un avion? Nu! E Herbert Chavez! Barbatul de 35 de ani si-a facut numeroase operatii estetice pentru a arata ca Superman.

Herbet Chavez este cel mai mare fan al lui Superman din lume. Acesta a inceput in 1998 sa isi faca operatii estetice pentru a arata ca personajul din benzile desenate.

Chavez si-a facut operatie la barbie, la nas, injectii cu silicon in buze, implanturi si liposuctie la abdomen, toate acestea pentru a semana cat mai mult cu Superman.

"Am fost fan Superman de cand am primit primul costum al acestuia, cand eram mic. In 1990, cand m-am angajat, am inceput sa imi cumpar figurinele Superman. Le colectionez de peste 20 de ani!", a marturisit Herbert Chavez.

Acum, locuinta sa din orasul Calamba, Filipine, este plina cu statui, postere, reviste si haine ale super-eroului. Chavez a devenit vedeta in orasul sau, iar prietenii l-au poreclit "Mr. Hero".

Specialistii in psihiatrie se tem ca Chavez ar putea suferi de o tulburare dismorfica a organismului, insemnand ca acesta este obsedat de a-si schimba complet corpul.

Totusi, Herbert Chavez nu doreste sa se opreasca, avand si alte operatii estetice in plan.

Sursa: thesun.co.uk

Foto: spitsnieuws.nl

Un texan si-a batut sotia pentru ca nu i-a dat "Like" pe Facebook... SUA: Pod metalic de 15 metri lungime, demontat si furat de hoti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x