Antena Căutare

FOTO: Un CROCODIL URIAȘ a terorizat AMERICA! Și-a făcut apariția într-un loc public

Americanii erau obișnuiți cu ”Big George”, un aligator de dimensiuni mari, dar ceea ce au văzut pe un teren de golf i-a îngrozit de-a dreptul

Americanii erau obișnuiți cu ”Big George”, un aligator de dimensiuni mari, dar ceea ce au văzut pe un teren de golf i-a îngrozit de-a dreptul.

Oamenii erau preocupați să-și perfecționeze loviturile, dar atunci când s-au apropiat de una dintre găuri au crezut că se filmează un film SF. Un crocodil URIAȘ și-a făcut apariția pe teren și s-a îndreptat amenințător către una dintre mingi.

Imaginile au fost publicate pe contul de Facebook al clubului de golf Myakka, acolo unde mai mulți utilizatori și-au dat cu părerea despre apariția care a speriat o țară întreagă!

Există însă și unele voci care spun că pozele sunt trucate și fac parte dintr-o campanie de PR, dar nimeni nu a confirmat această ipoteză! Voi ce spuneți, e real sau avem în față un crocodil photoshopat?

Cum să deschizi o sticlă de bere folosind doar o coală de hârtie! Milioane de oameni au rămas fără cuvinte! (VIDEO)... Cum arăta un calendar sexy la 1890! Imaginile care au stârnit o adevărată furtună...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x