Antena Căutare

FOTO! Un surfer, amendat pentru ca a calarit o broasca testoasa!

Un surfer din Hawaii au starnit controverse cand a postat pe Facebook o fotografie subacvatica in care calarea o broasca testoasa!

Jamie O'Brien, in varsta de 28 de ani, a marturisit ca este ingrijorat de faptul ca broastele testoase din zona sunt in pericol din cauza unei epidemii care duce la aparitia unor tumori. Aceste tumori le impiedica pe creaturi sa se mai miste sau sa respire.

Atunci cand s-a fotografiat, intentia lui Jamie O'Brien era de a avertiza autoritatile in legatura cu aceasta epidemie, insa acestea au inteles mesajul total eronat.

Autoritatile spun ca Jamie O'Brien a incalcat mai multe legi federale. Potrivit acestora, hartuirea broastelor testoase se pedepseste cu o amenda de 13.200 de dolari.

"Simpla apropiere de aceste vietuitoare poate constitui o violare a legii, daca animalul este deranjat sau pus in pericol", spune o regula a Diviziei Resurselor Acvatice.

Toate broastele testoase care traiesc in apele americane se afla pe lista animalelor protejate de lege.

Sursa / FOTO: dailymail.co.uk

Arheologii au descoperit un cuplu de romani, ingropati impreuna de 1.500 de ani!... Vezi cum arata cea mai mare panza de paianjen din lume!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x