Antena Căutare

FOTO! Vezi cei mai scumpi brazi de Craciun din lume!

Brazii de Craciun nu se lasa mai prejos cand vine vorba de lux. Iata un top 3 al celor mai scumpi brazi de Craciun decorati vreodata!

1. Bradul de Craciun Soo Kee

A costat 1 milion de dolari si a fost expus intr-un mall din Singapore in anul 2007. Bijuteria Soo Kee a decorat acest brad cu 21.798 de diamante, adica 913 carate, 3.762 de cristale si 456 de luminite. Bradul a avut o inaltime de 7 metri si a cantarit peste 3 tone.

2. Bradul Ginza Tanaka

Bradul este confectionat din aur de 24 de carate si este decorat cu 240 de diamante si perle naturale. Bradul a fost expus in bijuteria Ginza Tanaka din Osaka, Japonia, in anul 2008.

3. Bradul din Tokyo

A fost realizat tot de Ginza Tanka. Bradul este expus in acest an intr-un magazin de bijuterii din Tokyo si costa 2 milioane de dolari. Acesta este confectionat din 12 kilograme de aur de 24 de carate. Bradul are o inaltime de 2,5 metri.

4. Bradul de la hotelul Emirates Palace

In 2010, patronii hotelului Emirates Palace din Abu Dhabi au expus un brad extrem de extravagant. Acesta a fost decorat cu bijuterii in valoare de 11 milioane de dolari, printre care 181 de diamante, perle, smaralde, safire si alte pietre pretioase.

Vezi si GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa: most-expensive.net

FOTO: bornrich.com

Teorie ULUITOARE: Afla ce semnifica de fapt apocalipticul calendar mayas!... VIDEO! Replici din ceara ale VIP-urilor lumii la Iasi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x