Antena Căutare

FOTO! Vezi cum arata o nunta tiganeasca americana!

Sunt mandri, ostentativi, obsedati de bling-blinguri si iubesc masinile rapide - cu toate acestea, ei isi ascund radacinile etnice. Acum, se pare ca rromii din America traiesc pe picior mare, asa cum lasa sa se vada, de altfel, noul lor show care va fi difuzat curand pe postul de televiziune TLC.

Tiganii din America vor sa rivalizeze cu orice nunta a confratilor lor de pana acum. Ei pregatesc o celebrare de casatorie ca in povesti, nemaivazuta.

"Marea mea nunta tiganeasca americana", asa cum se numeste show-ul care va fi difuzat in viitorul apropiat in SUA, ne va introduce in cultura comunitatilor de rromi din America, unde legaturile familiale sunt extrem de puternice, iar rivalitatea dintre clanuri extrem de inradacinata.

Un trailer al show-ului a fost uploadat pe internet si ne arata o femeie care explica faptul ca "tiganii traiesc, traiesc, traiesc pentru multe bling-blinguri, bani, masini mai bune, vieti mai bune. Totul mai bun".

Publicul il va intalni pe Bill (23 de ani), care se pregateste sa se casatoreasca cu Tamara (18 ani), o fata care nu este de etnie rroma si care trebuie sa isi dovedeasca dragostea pentru baiat, inainte de a fi acceptata de viitoarea ei familie de tigani.

Judecand dupa marimea rochiei de mireasa si dupa toate pregatirile pentru nunta, show-ul "Marea mea nunta tiganeasca americana" va fi unul destul de scump. Si de succes, credem noi.

Nu rata GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa / Foto: Daily Mail

VIDEO! Mexic: Doi medici au scapat pe asfalt inima pe care o duceau la un transplant... VIDEO! Un sportiv isi vinde bicepsii pe internet!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x