Antena Căutare

Fotografia unui român a fascinat o lume întreagă! "Alesul oilor" - câştigătoare la cea mai mare competiţie foto

Fotograful român Auraş Mihaiu, din Nehoiu, Buzău, a câştigat Romania National Award în cadrul ediţiei din acest an a concursului Sony World Photography Awards 2015, cu fotografia "Alesul oilor".

Fotograful român Auraş Mihaiu, din Nehoiu, Buzău, a câştigat Romania National Award în cadrul ediţiei din acest an a concursului Sony World Photography Awards 2015, cu fotografia "Alesul oilor".

Fotografia "Alesul oilor" a fost desemnată cea mai bună imagine înscrisă de un fotograf român la cea mai mare competiţie foto din lume, Sony World Photography Awards 2015 şi va fi expusă în cadrul unui vernisaj la Somerset House, Londra, în perioada 24 aprilie - 10 mai.

"Fotografia înseamnă pentru mine pasiune, stil de viaţă şi job. Este un sentiment foarte frumos să ştii că talentul tău şi munca în fotografie sunt recunoscute. Am câştigat mai multe concursuri, dar de fiecare dată bucuria este mai mare, mai ales că este la nivel internaţional", a declarat Auraş Mihaiu, potrivit mediafax.ro.

În fotografia sa, Auraş Mihaiu a surprins un moment la stână când proprietarii îşi caută animalele pentru a le pregăti de iernat. După coborârea de la munte, stăpânul de stână înapoiază fiecărui proprietar efectivele şi definitivează înţelegerea.

În cadrul Sony World Photography Awards au fost decernate 54 de premii naţionale. Programul National Awards îşi propune să premieze cea mai reuşită fotografie înscrisă în concurs individual pentru fiecare ţară în care se organizează Sony World Photography Awards.

Taurii au parte de momente dificile, iar Berbecii sunt nemulţumiţi! Horoscopul pentru 19 martie... Video! Asta consumăm: PUI de o lună, GAZAȚI și ținuți în fabrică, până când devin MÂNCARE în fast-food-uri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x